20 Μαρ 2010

Β’ Εθνική: Άλλοι έπαιξαν, άλλοι κέρδισαν

Β’ Εθνική: Άλλοι έπαιξαν, άλλοι κέρδισανΤο 0-0 ανάμεσα σε Καλαμάτα και Εθνικό στο γήπεδο της μεσσηνιακής πόλης για την 26η αγωνιστική στη Β’ Εθνική, δεν άφησε ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες. Κερδισμένοι από αυτό το αποτέλεσμα ήταν εκείνοι οι σύλλογοι που έχουν παρόμοιους με αυτές στόχους. Δύο δοκάρια είχε ο Εθνικός, που είναι τέταρτος μετά από 26 αγωνιστικές στη Β’ Εθνική, ένα βήμα πιο κοντά στον υποβιβασμό οι γηπεδούχοι που παραμένουν στην προτελευταία θέση.

Το παιχνίδι έγινε κεκλεισμένων των θυρών, καθώς οι γηπεδούχοι δεν τακτοποίησαν τις οφειλές τους προς την εφορία και απαγορεύτηκε στην ΠΑΕ Καλαμάτα να σφραγίσει τα εισιτήρια για την εν λόγω αναμέτρηση. Όσοι όμως βρέθηκαν στις πέριξ του γηπέδου πολυκατοικίες παρακολούθησαν, ένα σπουαίο παιχνίδι, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, όπου οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια, αλλά η τύχη τους γύρισε την πλάτη ισάριθμες φορές. Στο 68’ ο Σουμπίνιο εκτέλεσε φάουλ και ο Ζουαρί με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην δεξιά δοκό του Μπαλτιμά και την ίδια κατάληξη είχε δέκα λεπτά αργότερα, εξαιρετικό σουτ από τον Σουμπίνιο από τα τριάντα μέτρα, με τον τερματοφύλακα της «Μαύρης Θύελλας» να αποκρούει και να αλλάζει την πορεία της μπάλας.

Στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα, οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να πάρουν την πολύτιμη νίκη, όταν ο Κουτσοσπύρος βρέθηκε μέσα στην περιοχή αφύλαχτος, αλλά νικήθηκε από τον Σουλογάνη, ενώ στις καθυστερήσεις και πάλι ο Σουμπίνιο για τον Εθνικό, έπιασε ωραίο τεχνικό σουτ που πέρασε μόλις άουτ. Ελάχιστα πριν το σφύριγμα της λήξης η Καλαμάτα έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ετέροβιτς.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν ευνοεί καμία από τις δύο ομάδες. Η Καλαμάτα παρέμεινε στην ουρά της βαθμολογίας και τα περιθώρια της να διεκδικήσει την παραμονή της μέσω των πλέι άουτ, στενεύουν επικίνδυνα. Ούτε όμως ο Εθνικός έμεινε ικανοποιημένος από τον ένα βαθμό, αφού δεν κατάφερε να πιάσει στην τρίτη θέση τον ΟΦΗ ενόψει των πλέι οφ για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Καλαμάτα (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Μπαλτιμάς, Ψυχογιόπουλος, Αντ. Κωνσταντόπουλος (46' Καλαγκάνης), Ηλιόπουλος, Σιλά (80' Ετέροβιτς), Τάσιτς, Ντε Βινσέντι, Πουρτουλίδης, Παπουτσής, Σπυριδάκης (71' Καμινιώτης), Κουτσοσπύρος.

Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Σουλογάνης, Γκράϊμς, Παγώνης, Μοσχογιάννης, Καρακώστας, Σιλιγαρδάκης (63' Τσεμπερίδης), Σουμπίνιο, Κορακάκης, Νικολόπουλος (63' Φερέιρα), Ζουαρί, Φαρινόλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES