20 Μαρ 2010

Με την ελπίδα (παρα)μένουν για «Τίγρη»

Με την ελπίδα (παρα)μένουν για «Τίγρη»Ο Δημήτρης Μελισσανίδης χαίρει της εκτίμησης όλων των φιλάθλων της ομάδας, αλλά και των μετόχων, όπως φάνηκε. Έτσι εξηγείται η προσπάθεια του Πέτρου Παππά να πείσει τον πρώην πρόεδρο των "κιτρινόμαυρων" να επανέλθει στα διοικητικά της ΑΕΚ, αλλά και αυτή έπεσε στο κενό. Ο «τίγρης» δεν δείχνει διάθεση να επιστρέψει στην Ένωση -σε αυτή τη φάση- αλλά υπάρχει αισιοδοξία ενόψει καλοκαιριού. Διατηρεί Μανωλά στην ενδεκάδα ο Μπάγεβιτς, αφού έχει το όνομα, έχει και τη… χάρη!

Μόνο τυχαία δεν ήταν η συνάντηση που είχε ο Πέτρος Παππάς με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ασχέτως αν αυτή δεν είχε το αποτέλεσμα που ευελπιστούσαν οι μέτοχοι της ΑΕΚ. Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης ξεκαθάρισε ότι δεν θα εμπλακεί άμεσα στα διοικητικά της αγαπημένης του ομάδας, αν και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επανεξετάσει το θέμα το καλοκαίρι. Κι αυτό όμως, υπό προϋποθέσεις. Αυτές θα ήταν να πάρει μαζί του δικούς του φίλους-επιχειρηματίες έτσι ώστε να μπουν πολλά χρήματα στο ταμείο (πάνω από 80 εκατ. ευρώ) και να βγει η ΑΕΚ από το οικονομικό τέλμα.

«Όχι για την ώρα» φέρεται να είπε ο Μελισσανίδης στους μέτοχους που τον ρώτησαν αν θέλει να αναλάβει τα ηνία της ΑΕΚ, απογοητεύοντας τους ανθρώπους που θα συνεχίσουν να βάζουν λεφτά για την ομάδα. Παρά την αρνητική απάντηση του «τίγρη», υπάρχει ακόμα η αισιοδοξία ότι κάτι ίσως να αλλάξει το καλοκαίρι… Ωστόσο, αυτή η αισιοδοξία δεν πηγάζει από κάποιο σαφές μήνυμα που έχουν λάβει από την πλευρά του Μελισσανίδη.

Έχει το όνομα, έχει και τη χάρη

Παρά τις επιστροφές των Ζεράλντο και Γκέντζογλου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του Κώστα Μανωλά και στον «καυτό» αγώνα της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη -μέχρι στιγμής- παρουσία του νεαρού αμυντικού και προτίθεται να τον ρίξει στα «βαθιά».
Από κει και πέρα, ο Γεωργέας φαίνεται να κερδίζει τη θέση του αριστερού άκρου της άμυνας από τον Νίκο Καράμπελα, μια και ο «Ντούσκο» θα τον χρησιμοποιήσει ως αντίδοτο στην ταχύτητα του Κουτσιανικούλη που αναμένεται να ξεκινήσει βασικός. Προβάδισμα έχει ο Γιάχιτς αντί του Μάκου (λόγω δύναμης) αλλά και ο Λεονάρντο αντί του Μαντούκα στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Κριστιάν Νέμεθ που ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής, ανάλογα με την εξέλιξη του ματς.

Με Αδαμίδη παρόντα

Στο πλευρό της ομάδας και του τεχνικού τιμ θα είναι και ο νέος πρόεδρος, Σταύρος Αδαμίδης, όπως και ο αντιπρόεδρος, Σταύρος Κοσμάτος που θέλουν με αυτό τον τρόπο να παρέχουν τη στήριξη τους στην αποστολή. Άλλωστε, η διοίκηση της ΑΕΚ δεν θέλει η ομάδα να πέσει θύμα της έντασης που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη λόγω του πρόσφατου ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ και τη διαιτησία του Σπάθα και επιδιώκει με αυτόν τον τρόπο να προστατεύσει την Ένωση. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει προβληματισμός με τον ορισμό του Κάκκου, αλλά αποφασίστηκε να μη ριχθεί περισσότερο «λάδι στη φωτιά» και έτσι δεν βγήκε κάποια ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES