5 Φεβ 2010

Καταστρώνει τα πλάνα του ο Τεννές!

Παρασκευή, 05/02/2010


Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΟ Κέρκυρα, υπό την επίβλεψη του προπονητή Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος… καταστρώνει τα πλάνα του!

Την Κυριακή οι «Φαίακες» θα υποδεχθούν τον Θρασύβουλο, με μοναδικό στόχο τη νίκη. Περιθώρια για νέο… στραβοπάτημα δεν υπάρχουν και άπαντες στην ομάδα δείχνουν έτοιμοι και αποφασισμένοι να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.

Ο ΑΟΚ χθες Πέμπτη προπονήθηκε το απόγευμα στο Εθνικό Στάδιο, απόντος του Φαμπρίς Ρεπερνέ, ο οποίος αισθάνεται μικροενοχλήσεις από παλαιότερο πρόβλημα (τενοντίτιδα) και το ιατρικό τιμ της ομάδας τού συνέστησε ξεκούραση. Ούτως ή άλλως, όμως., ο Γάλλος μπακ-χαφ θα χάσει το κυριακάτικο παιχνίδι, λόγω τιμωρίας (τέσσερις κάρτες).

Από εκεί και πέρα, ο Μπαλί Σμαρτ ανεβάζει διαρκώς ρυθμούς και ακολουθεί πλέον το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, όμως δεν είναι ακόμη 100% «ετοιμοπόλεμος» και το πιθανότερο είναι να αποκλειστεί από την αποστολή για το ματς της Κυριακής.

Το ευχάριστο για τον Τεννέ είναι η επιστροφή του Γιώργου Παρασκευαϊδη, που εξέτισε την ποινή του, και θα ενισχύσει τους «κυανέρυθρους» στον κρίσιμο αγώνα κόντρα στον Θρασύβουλο.

Το γεγονός ότι η κερκυραϊκή ομάδα δεν έχει πετύχει γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια, και δεδομένου ότι θέλει πάση θυσία το «τρίποντο» την Κυριακή, άρα θα πρέπει οπωσδήποτε να σκοράρει, δεν αποκλείεται να οδηγήσει τον 56χρονο τεχνικό στην απόφαση να παρατάξει ένα πολύ επιθετικό σχήμα, κάτι το οποίο -εφόσον συμβεί- ενδέχεται να φέρει τον Τσίγκα στο να αποτελέσει δίδυμο στη «γραμμή κρούσης» με έναν εκ των Γιαννιτσανάκη ή Ίσραελ Σίλβα.

Για σήμερα Παρασκευή η προπόνηση των πρωτοπόρων είναι προγραμματισμένη κι αυτή για τις 15:00 και θα πραγματοποιηθεί στις βοηθητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, στα Γαζάτικά.
Η προετοιμασία του ΑΟΚ θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχει ο έμπειρος προπονητής θα γνωστοποιήσει την αποστολή.

Χρήστος Γραμμένος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES