5 Φεβ 2010

Με συνταγή ντέρμπι

Ομάδα που δεν κερδίζει… αλλάζει, ωστόσο ο Νίκος Νιόπλιας, μένοντας ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, αναμένεται να παρατάξει τους «πράσινους» με την ίδια σύνθεση στο κρίσιμο ματς με τη Λάρισα στο «Αλκαζάρ», την προσεχή Κυριακή. Ο 45χρονος τεχνικός είδε με ικανοποίηση τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και τον Σωτήρη Νίνη να προπονούνται κανονικά, με τον πρώτο να διατηρεί τη θέση του στην ενδεκάδα και τον δεύτερο να επιστρέφει, εκτός απροόπτου, στην αποστολή έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις.

Όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός θα κατέβει στο γήπεδο με την ακόλουθη σύνθεση: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Λέτο, Σαλπιγγίδης και Σισέ.

Ελπίζουν στο «ναι» του Σαλπιγγίδη

Αισιόδοξοι ότι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θα απαντήσει τελικά θετικά στην πρόταση που του έχει γίνει για ανανέωση συμβολαίου είναι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Η αλήθεια είναι πως ο διεθνής επιθετικός δεν έχει καλυφθεί από το ύψος της προσφοράς, ωστόσο παραμένει άψογος επαγγελματίας και η διοίκηση, με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις, εκτιμά τη στάση του. Το ενδεχόμενο τελικά να πει το «ναι» συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, όμως υπάρχει πάντα η… απειλή του εξωτερικού, αλλά και του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεδομένα ενδιαφέρεται για τον «Σάλπι».

Μαζί του και η παράδοση

Εξαιρετικό ποσοστό… πρόκρισης όταν φτάνει στα ημιτελικά του Κυπέλλου έχει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» στα 50 χρόνια ιστορίας της Α’ Εθνικής μετρούν 29 συμμετοχές στην ημιτελική φάση του δεύτερου τη τάξει εγχώριου θεσμού και στις 23 εξ αυτών έχουν φτάσει στον τελικό. Μάλιστα, το ποσοστό επιτυχίας είναι ακόμη μεγαλύτερο όταν οι ημιτελικοί είναι διπλοί, αφού σε 18 περιπτώσεις το «τριφύλλι» έχει 15 προκρίσεις. Πάντως, το ποσοστό επιτυχίας στην κατάκτηση του τίτλου δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό, αφού στις 23 συμμετοχές σε τελικούς μετρά 13 κατακτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES