2 Οκτ 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ U-20: Ισόπαλος (2-2) ο ΑΟΚ με Ηρακλή

ον πρώτο του πόντο στο Πρωτάθλημα Νέων Under 20 της Σούπερ Λιγκ κατέκτησε ο ΑΟ Κέρκυρα. Το συγκρότημα του Γιάννη Χονδρογιάννη αναδείχθηκε ισόπαλο με σκορ 2-2 με αντίπαλο τον Ηρακλή, στον αγώνα που έγινε σήμερα Σάββατο το πρωί στο Δημοτικό γήπεδο Καστελλάνων Μέσης, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής.

  

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, με τους Κερκυραίους να είναι πολύ ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, οπότε και προηγήθηκαν στο σκορ, όμως στην επανάληψη οι «Φαίακες» κατέβασαν... ταχύτητα, με συνέπεια οι Θεσσαλονικείς να ανεβάσουν την απόδοσή τους και να «γυρίσουν» το ματς.

  

Θα πρέπει πάντως να επισημάνουμε την ανεκδιήγητη διαιτησία του Κατσικογιάννη, εις βάρος του ΑΟΚ. Ο ρέφερι από τα Γιάννενα αδίκησε την κερκυραϊκή ομάδα σε ορισμένα κρίσιμα σημεία, όπως στο 61ο λεπτό, όπου δεν έδωσε καταφανέστατο πέναλτι σε χέρι παίκτη του Ηρακλή και στην αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με το οποίο πέτυχαν το δεύτερο τέρμα τους. Επίσης, ο διαιτητής φόρτωσε με κάρτες τους «κυανέρυθρους».

  

Όσον αφορά τα γκολ του αγώνα, επιτεύχθηκαν από δύο παίκτες. Στο 21 ο ΑΟΚ απέκτησε το προβάδισμα με σουτ του Γιώργου Βλάχου έξω από την περιοχή και το πρώτο 45λεπτο έληξε 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο «Γηραιός» ανέτρεψε το σκορ, χάρη σε δύο τέρματα από τον Τσίτα, στο 52' και στο 62' (το δεύτερο ήταν με εκτέλεση πέναλτι». Η ομάδα του νησιού μας κατάφερε να ισοφαρίσει στο 83' με εύστοχο πέναλτι του Βλάχου.

  

Για τη διαιτησία του Κατσικογιάννη τα είπαμε. Ήταν πολύ κακή, πράγμα απαράδεκτο για αγώνα μεταξύ νεαρών ποδοσφαιριστών. Είχε για βοηθούς τον Πασχάλη και τη Ράπτη. Άπαντες ήταν απ-ό την ΕΠΣ Ηπείρου.
Αποβλήθηκε ο Θόιτας της φιλοξενούμενης ομάδας στο 89' με 2η κάρτα. Την κίτρινη αντίκρισαν, από τον ΑΟΚ οι Πατηνιώτης, Πολύζος, Μάμαλος, Αρμένης, Λαμπρόπουλος, Θ. Κουλούρης, Ευθυμίου και από τον Ηρακλή οι Νατσιόπουλος, Ευσταθίου.

  

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Νέοι ΑΟ Κέρκυρα: Ευθυμίου, Καψής, Αρμένης, Πολύζος, Μεσημέρης (70' Λαμπρόπουλος), Νάος (90' Γεωργακόπουλος), Πατηνιώτης, Κουρής, Μάμαλος, Ανυφαντής (78' Θ. Κουλούρης), Βλάχος
Νέοι Ηρακλή: Γκουτσελάς, Θόιτας, Ποζίδης, Κοτσιάς, Παπαστεργιανός, Πετανίδης (89' Μιχαηλίδης), Ευσταθίου, Στάμου (64' Ζαγναφέρης), Τσίτας, Καρανδρέας (58' Θάγιος), Νατσιόπουλος.

  

Χρήστος Γραμμένος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES