6 Αυγ 2010

Ένταση και αποδοκιμασίες στο «Ελ. Βενιζέλος»!

Ένταση και αποδοκιμασίες στο «Ελ. Βενιζέλος»!Η ήττα 1-0 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο ντροπιαστικός αποκλεισμός του Ολυμπιακού από το Europa League δεν έχει εξαγριώσει μόνο τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων».

Περίπου 200 εξ' αυτών πήγαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και αποδοκίμασαν έντονα παίκτες και τεχνική ηγεσία, πετώντας μπουκάλια προς την πλευρά τους.

Η αποστολή του Ολυμπιακού «πάτησε» Ελλάδα με καθυστέρηση, περίπου, 40 λεπτών, καθώς η πτήση τσάρτερ ήταν προγραμματισμένη να φτάσει στις 03:30 από το Ισραήλ, αλλά αφίχθη, τελικά, στις 04:10. Γύρω στις 04:30 οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο έκαναν την εμφάνισή τους στην αίθουσα αφίξεων.

Εκεί τους περίμεναν οι -βρισκόμενοι σε έξαλλη κατάσταση- οπαδοί, οι οποίοι φώναζαν: «Ντροπή, ντροπή. Εμείς άμα θα παίζαμε, θα είχαμε ψυχή» και «όποιος δεν μπορεί, να πάει να γ...»! Αρκετοί από αυτούς, μάλιστα, πέταξαν μπουκάλια προς το μέρος της αποστολής, ενώ στο επίκεντρο των αποδοκιμασιών βρέθηκαν οι Έβαλντ Λίνεν και Ντιόγκο.

Τελικά, η αποστολή κατάφερε να αποχωρήσει, χωρίς επιπλέον προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES