6 Αυγ 2010

Και τώρα Βαλβέρδε! .

Και τώρα Βαλβέρδε! Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απομάκρυνση του Έβαντ Λίνεν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του.

Απογοήτευση και οργή στη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» για τον ταπεινωτικό αποκλεισμό από τη Μακάμπι. Άμεσα αναμένεται να κινηθούν οι Πειραιώτες για τον Ισπανό προπονητή, που αποτελεί διακαή πόθο του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Άλλωστε, πριν αναλάβει επίσημα τον Ολυμπιακό, είχε προτείνει στον Σωκράτη Κόκκαλη να του κάνει «δώρο» τον Βαλβέρδε. Αυτήν την περίοδο δεν εργάζεται σε κάποια ομάδα και θα είναι ακόμη πιο εύκολο να συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους».

Τέλος και ο Ντιόγκο!

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό θα πρέπει να θεωρείται ο Ντιόγκο! Είτε με κανονική μεταγραφή, είτε ως δανεικός, είτε ακόμα και με διακοπή συμβολαίου, ο Βραζιλιάνος επιθετικός, πιθανότατα, στο ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ φόρεσε για τελευταία φορά τα «ερυθρόλευκα».

Ο Ντιόγκο έχει εξοργίσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τόσο για την απαράδεκτη ενέργειά του στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τους Ισραηλινούς, όσο και για την αγωνιστική του παρουσία και αναμένεται να τον «τελειώσει» μαζί με τον Έβαλντ Λίνεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES