6 Αυγ 2010

Κούπερ: «Υποφέραμε»

Κούπερ: «Υποφέραμε»Πιο κουρασμένος από τους ποδοσφαιριστές του δήλωσε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, μετά την ισοπαλία 2-2 του Άρη με τη Γιαγκελόνια! Αποτέλεσμα που έδωσε τους «κίτρινους» την πρόκριση, έστω και με τη «ψυχή στο στόμα», στα play off του Europa League. Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Υποφέραμε αρκετά, καθώς αποδείχτηκε ότι η Γιαγκελόνια είναι μια πολύ καλή ομάδα».

Οι δηλώσεις του Έκτορ Ραούλ Κούπερ:

«Νιώθω πιο κουρασμένος από τους ποδοσφαιριστές μου! Υποφέραμε αρκετά, καθώς αποδείχτηκε ότι η Γιαγκελόνια είναι μία πολύ καλή ομάδα. Τουλάχιστον, ήταν πολύ πιο ήρεμη από εμάς. Μόνο στο πρώτο 20λεπτο θεωρώ ότι παίξαμε καλά. Στη συνέχεια, όταν είχαμε την μπάλα, κάναμε περίπλοκα τα πράγματα. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Επίσης, είναι ασυνήθιστα τα γκολ που δεχτήκαμε. Το θετικό είναι ότι δε χάσαμε την οργάνωσή μας στην άμυνα. Κι αυτό μας έδωσε σιγουριά. Όμως, είχαμε νευρικότητα στο παιχνίδι μας και κάναμε βεβιασμένες κινήσεις. Και πάλι ο κόσμος μας, μας βοήθησε πάρα πολύ. Κυρίως όταν η ομάδα έχανε την ηρεμία της».

Στον αντίποδα, ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αλλά συνάμα και πολύ στεναχωρημένος από τον αποκλεισμό της ομάδας του, εμφανίστηκε ο τεχνικός της Γιαγκελόνια, Μίχαλ Πρόμπιερζ.

Μετά την ισοπαλία 2-2 με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο προπονητής της ομάδας του Μπιάλιστοκ, είπε: «
Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας, από τη στιγμή που είχαμε χάσει στην έδρα μας. Είπα δημόσια από την αρχή ότι θα κάναμε τα πάντα για να περάσουμε στην επόμενη φάση και παρά το αποτέλεσμα, είμαι ευχαριστημένος. Είχαμε την ευκαιρία να βρούμε τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου, αλλά μας πληγώνει το ότι δεν φέραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του Άρη».

Σε ότι έχει να κάνει με την αποβολή του, δήλωσε: «Πρέπει να ρωτήσουμε τον διαιτητή γιατί αποβλήθηκα», για να ερωτηθεί για το πέναλτι: «Εφόσον το έδωσε ο διαιτητής, είναι δική του απόφαση», απάντησε και συμπλήρωσε: «Δεν θα καθίσω να κλαίω, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, η μπάλα είναι στρόγγυλη και δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω».

Σχετικά με το αν προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα, τόνισε: «Δεν έχει σημασία αν πέρασε η καλύτερη ομάδα. Οι δημοσιογράφοι είναι αυτοί που κρίνουν. Τα ματς ήταν πάντως ισορροπημένα. Θεωρώ, όμως, ότι παίξαμε καλύτερα από τον Άρη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES