21 Ιουλ 2010

Αυτό ήταν «μπαμ»!

Αυτό ήταν «μπαμ»!Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού, ύστερα από τη θετική κατάληξη που είχαν οι συζητήσεις για τη μεταγραφή του Αλμπερτ Ριέρα. Οι Πειραιώτες, ύστερα από συντονισμένες κινήσεις του νέου μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, έκαναν την υπέρβαση και θα διαθέσουν περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ (!) για την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος παίκτης θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο (3+1) και οι ετήσιες αποδοχές του - μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων - θα ανέρχονται στα 2,7 εκατ. ευρώ. Τα δε καθαρά θα υπερβαίνουν τα 2 εκατ. ευρώ. Όσον αφορά τα χρήματα για τη Λίβερπουλ, ξεκινούν από 4 εκατ. ευρώ και μαζί με τα μπόνους μπορεί να φτάσουν τα 5,3 εκατ. ευρώ, ίσως και παραπάνω!

Περίπου ένα χρόνο μετά την αποχώρηση του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο κ. Μαρινάκης «τίναξε την μπάνκα στον αέρα» και πραγματοποιεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του Ολυμπιακού. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν στις εννέα το πρωί, με τον Σωκράτη Κομινάκη να συναντιέται σε ξενοδοχείο με τον μάνατζερ του Ριέρα, Ανχελ Καστέλ, και τους συνεργάτες του. Εκεί έγιναν οι πρώτες πολύωρες συζητήσεις, με τη διαφορά να μην καλύπτεται.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν δύο συναντήσεις (η μία στο γραφείο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ), οι διαπραγματεύσεις ήταν σκληρές και οι Ισπανοί εμφανίζονταν αμετακίνητοι. Ωστόσο, ο κ. Μαρινάκης ήθελε πολύ να δώσει χαρά στον κόσμο της ομάδας και ανέβασε τόσο πολύ την προσφορά, που επιτεύχθηκε συμφωνία.

Όσον αφορά την άφιξη του Ριέρα στην Ελλάδα, χθες βρισκόταν στην Ελβετία - όπου η Λίβερπουλ κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της - και όπως έγινε γνωστό, αύριο θα έρθει στην Αθήνα. Αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας, αφού χθες ακούστηκε ότι μπορεί πρώτα να πάει στην Ισπανία για να μαζέψει τα πράγματά του. Πάντως, όποτε και αν έρθει, η υποδοχή που του επιφυλάσσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι ανάλογη με εκείνες του Ζιοβάνι και του Ριβάλντο!

Τώρα για Γκατούζο ή Σένα!

Ύστερα από την επικείμενη ανακοίνωση της απόκτησης του Ριέρα, οι Πειραιώτες προτίθενται να κινηθούν για τους ελεύθερους Τζενάρο Γκατούζο ή Μάρκος Σένα. Οι διοικούντες θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο για τον Ιταλό, ενώ αν ανεβάσουν κατά 200.000 ευρώ την προσφορά τους για τον Βραζιλιάνο, τότε είναι δικός τους.

Όσον αφορά την υπόθεση του Εντιαγέ, μπαίνει στην άκρη επειδή χρειάζονται άλλα δύο με τρία εκατ. ευρώ στη Νανσί για την απόκτησή του. Πάντως, όποιον από τους δύο προαναφερθέντες καταφέρει ο κ. Μαρινάκης να ντύσει στα ερυθρόλευκα, θα πρόκειται για μια ακόμα σπουδαία μεταγραφή.

Χθες, ο πρόεδρος της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, κατά την πρώτη προπόνηση της ιταλικής ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, δήλωσε: «Δεν έχω πλήρη ενημέρωση για την υπόθεση του Γκατούζο, τον οποίο εκτιμώ πάρα πολύ και ως άνθρωπο και ως ποδοσφαιριστή. Αν ο ίδιος θελήσει να αποχωρήσει, εγώ προσωπικά δεν θα του σταθώ εμπόδιο».

Την ίδια ώρα, ο ιταλικός Τύπος γράφει ότι ο Γκατούζο θα αποχωρήσει από τους «ροσονέρι» κι αναφέρουν την πιθανότητα να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, τη Βόλφσμπουργκ ή την Αλ Αχλί, στην οποία πήγε ο Φάμπιο Καναβάρο και φέρεται να έχει ήδη μιλήσει με τον συμπατριώτη του.

* Ανοιχτό είναι, ως γνωστόν, το ενδεχόμενο να γίνει τελικά η μεταγραφή του Παπάζογλου, αν επιβεβαιωθεί στην πράξη ότι μειώνονται οι απαιτήσεις του Πανσερραϊκού. Αλλιώς θα μείνει στην πρώτη ομάδα ο Ποτουρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES