21 Ιουλ 2010

Επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του ο Γ. Στογιάννος – Πέντε νέες μεταγραφές ο Όλυμπος

altΜετά από ένα σύντομο διάλειμμα στον Οδυσσέα Αυλιωτών ο Γιώργος Στογιάννος επιστρέφει στο «σπίτι» του, καθώς συμφώνησε με τη διοίκηση του Ολύμπου για την επόμενη σαιζόν! Η ομάδα του Γιάννη Γκαμπέτα προχώρησε στην απόκτηση ακόμα τεσσάρων ποδοσφαιριστών, φτάνοντας συνολικά τις οκτώ μεταγραφές.

Στο top-15 των σκόρερ του Ολύμπου
Ο Γιώργος Στογιάννος, που την περασμένη σαιζόν ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΚ, τερματίζοντας με χαρακτηριστική άνεση στην πρώτη θέση των σκόρερ του πρωταθλήματος (σκόραρε 24 φορές), θα φορέσει εκ νέου τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, την οποία πρωτοφόρεσε σε ηλικία μόλις 10 ετών.
Μάλιστα, αποτελεί τον 15ο σκόρερ στην ιστορία του σωματείου (με 48 γκολ), ενώ τη σαιζόν 2008-09 ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στο Περιφερειακό πρωτάθλημα με 14 τέρματα.
Απέκτησε ακόμα τέσσερις
Μετά τα πρώτα τρία μεταγραφικά αποκτήματα (Μπαλάφας, Κονόμι, Καρύδης) καθώς και το Γιώργο Στογιάννο, το ιστορικό σωματείο της Κέρκυρας προχώρησε σε ακόμα τέσσερις σημαντικές κινήσεις.
Η ομάδα του Κώστα Γιαννακούρη συμφώνησε με δύο παίκτες που αγωνιζόταν στην ΑΕ Λευκίμμης, τον 21χρονο αμυντικό Γιάννη Βασιλάκη καθώς και τον 24χρονο επιθετικό και πρώτο σκόρερ της ομάδας του Νότου, Δημήτρη Βλάσση.
Ακόμα, η κερκυραϊκή ομάδα «έκλεισε» τον 24χρονο αμυντικό Τάσο Παππά, που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στον Θεσπρωτό, ενώ παλαιότερα για μια τριετία αποτέλεσε παίκτη της ΑΕ Γιάννενα, όταν οι Γιαννιώτες αγωνιζόταν στη Γ΄ εθνική.
Τέλος, η ομάδα του Γιάννη Γκαμπέτα εξασφάλισε και την υπογραφή του Μάριου Γκολόση, ο οποίος είναι 21 ετών, αγωνίζεται τόσο στα μπακ όσο και στα χαφ, και πέρυσι αγωνίστηκε στο Διαγόρα Μυτιλήνης.
Αναμένεται και «μπαμ»;
Μάλιστα, μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ο Όλυμπος αναμένεται να πραγματοποιήσει ακόμα 3-4 μεταγραφές, η μία εκ των οποίων δεν αποκλείεται να αποτελέσει «μπαμ» για το χώρο του Περιφερειακού πρωταθλήματος.
Aνανέωσαν κι οι Αβραμιώτης, Μωραΐτης και Γραμμένος
Εν τω μεταξύ, μετά τη συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Όλυμπο οι Στάθης Σγούρος και Νίκος Πουλημένος, στο συγκρότημα του Γιάννη Γκαμπέτα θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και οι Αρσένης Αβραμιώτης, Αλέξανδρος Μωραΐτης και Σπύρος Γραμμένος.
Η 1η την ερχόμενη Τετάρτη
Στις 28 Ιουλίου, στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας του Ολύμπου ενόψει της νέας σαιζόν στο γήπεδο της ομάδας στα Κανάλια.
Το παρών αναμένεται να δώσουν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES