21 Ιουλ 2010

ΑΟΚ:Φιλική ήττα με 2-1 στο «Κλ. Βικελίδης» από τον Άρη


alt
Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο ΑΟ Κέρκυρα στο πρώτο του φετινό φιλικό, που διεξήχθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον Άρη. Τρεις ποδοσφαιριστές δοκίμασε ο Μπάμπης Τεννές.

O αγώνας έγινε μέσα σε μια πολύ καυτή ατμόσφαιρα, παρουσία περίπου 15.000 φίλων του Άρη, με τους «Φαίακες» να στέκονται ικανοποιητικά αν αναλογιστεί κανείς ότι το στάδιο της προετοιμασίας στο οποίο βρίσκονται.
Οι κορυφαίοι του ματς
Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Μισέλ, Χαβίτο και Παπαζαχαρίας, ενώ από τον ΑΟΚ, που το δυνατό της όπλο ήταν η αμυντική λειτουργία, κορυφαίοι ήταν οι Στολτίδης και Χάμζε (υπό δοκιμήν), ενώ θετικοί ήταν κι οι Μακρής και Καλαντζής.
Καλή ήταν η παρουσία του υπό δοκιμή Μ΄ Βίλα, ο οποίος πέτυχε το τέρμα των «Φαιάκων», ενώ σε ρηχά νερά βρέθηκε ο τρίτος που δοκιμάστηκε, Έλερι.
Το φιλμ του αγώνα
2': Ο Στολτίδης σουτάρει, ο Σηφάκης χάνει την μπάλα αλλά ο Γκιάρο απομακρύνει.
17': Μετά από λάθος του Μενδρινού, ο Λαμπρόπουλος κάνει την επέλαση, σουτάρει έξω από την περιοχή του Σηφάκη, αλλά η μπάλα κοντράρει σε αντίπαλο και καταλήγει κόρνερ.
19': Καλό σουτ από τον Κάλβο, η μπάλα καταλήγει άουτ.
40': Ο Νέτο εκτελεί φάουλ και ο Αποστολίδης διώχνει με γροθιές.
43': Μετά από σέντρα του Μίσελ, ο Τσέζαρεκ κάνει την προβολή αλλά ο Αποστολίδης μπλοκάρει.
50': Ο Καλατζής σουτάρει αλλά ο Σηφάκης αποκρούει.
53' ΓΚΟΛ: Ο Ναφτί επιχειρεί μακρινή σέντρα-σουτ και η μπάλα αιφνιδιάζει τον Αποστολίδη και καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του.
54': Ο Χαβίτο αποφεύγει τρεις παίκτες και σουτάρει, αλλά ο Αποστολίδης μπλοκάρει.
71' ΓΚΟΛ: Ο Μ' Βίλα προλαβαίνει την έξοδο του Σηφάκη και με κεφαλιά ισοφαρίζει σε 1-1.
81': Ο Ναφτί τραυματίζεται από μαρκάρισμα του Περνία και αντικαθίσταται.
85' ΓΚΟΛ: Μετά από σέντρα του Βανγκέλι, ο Κάλβο πετυχαίνει με προβολή το 2-1.
ΣΚΟΡΕΡ: 53' Ναφτί, 85' Κάλβο - 71' Μ' Βίλα
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αμπάρκιολης (Θεσ/νίκη)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 39' Μακρής
ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο (78' Βανγκέλι), Μίσελ (88' Αγτζίδης), Λαζαρίδης (67' Οριόλ), Ρονάλντο Γκιάρο (71' Κουλουχέρης), Μενδρινός (78' Κατίδης), Ναφτί (81' Οικονομόπουλος), Χαβίτο, Κάλβο, Αραβίδης (71' Παπαζαχαρίας), Τσέζαρεκ (65' Καζναφέρης).
ΚΕΡΚΥΡΑ: Αποστολίδης, Στολτίδης (46' Χάμζε), Ιωάννου (46' Μακροδημήτρης), Βενέτης, Μίχος (46' Περνία), Κοντοδήμος, Παρασκευαϊδης, Μακρής, Τσίγκας (46' Ελερι), Λαμπρόπουλος, Καλατζής (65' Μ' Βίλα).
Ποιος είναι ο Γιοχάν Μ’ Βίλα
altΟ Γιοχάν Μ’ Βίλα γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου 1988, είναι Κονγκολέζος που γεννήθηκε στη Γαλλία, και συγκεκριμένα στην πόλη Αμιάν και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή σαν επιθετικό χαφ.
Ο Μ’ Βίλα ξεκίνησε την καριέρα του στην Αζαξιό στην οποία αγωνίστηκε από το 2005 έως το 2008 (συνολικά 7 συμμετοχές), ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στη Ντιζόν, όπου παρέμεινε μέχρι και τον περασμένο Ιούνιο, μετρώντας 20 συμμετοχές, όταν και έμεινε ελεύθερος.
Πρόσφατα κλήθηκε στην Εθνική ομάδα του Κονγκό, όμως ακόμα δεν έχει προλάβει να χριστεί διεθνής.
Η αξία του Κονγκολέζου χαφ στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο σύμφωνα με το transfermarkt.co.uk πλησιάζει τις 400.000 ευρώ.
Μάλιστα, ο αδερφός του, Γιαν Μ’ Βίλα αποτελεί έναν από τους σταρ της Γαλλικής Ρεν, αφού θεωρείται από τους ανερχόμενους αμυντικούς χαφ του Championat.
alt
Παρουσία Λιμπάντζη το ματς
Στις εξέδρες του «Κλ. Βικελίδης» έδωσε το παρών τόσο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιώργος Λιμπάντζης, ο αδερφός του Θανάσης, ο Αλέκος Τσαποκύριακας (μέτοχος της ΠΑΕ) και ο υπεύθυνος Τύπου της ομάδας, Φώτης Σκούρτης.
alt
alt
 PHOTO ΚΟΡΥΦΗΣ: SENTRAGOAL.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES