28 Ιουν 2010

Ήρθε ο Βούκσεβιτς, δοκιμάζει Μπαμποβιτς (video)

Ήρθε ο Βούκσεβιτς, δοκιμάζει Μπαμποβιτς (video) Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Σιμόν Βούκσεβιτς, Ο Μαυροβούνιος αριστερός μεσοεπιθετικός αναμένεται να περάσει τις επόμενες ώρες από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην πλατεία Αλεξάνδρας για να τακτοποιήσει τις λεπτομέρειες για τον δανεισμό του από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βούκσεβιτς θα υπογράψει για έναν χρόνο με τον Ολυμπιακό να έχει προοπτική αγοράς από την πορτογαλλική ομάδα, με 3,7 εκατ. ευρώ.

Δοκιμάζει Μπάμποβιτς

Έναν νέο παίκτη θα έχει στη διάθεσή του από σήμερα ο Έβαλντ Λίνεν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Ο Γερμανός τεχνικός θα δοκιμάσει τον Σέρβο μέσο, Στέφαν Μπάμποβιτς για τις επόμενες ημέρες και θα κρίνει εάν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Στην περίπτωση αυτή ενδέχεται να αποκτηθεί.

Ο Μπάμποβιτς την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Φέγενορντ ως δανεικός από την Ναντ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2011.

Ο Μπάμπόβιτς είναι 23 ετών και έχει την ικανότητα να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις από τη μεσαία γραμμή και μπροστά. Με την Φέγενορντ ο Σέρβος μέσος αγωνίστηκε σε δέκα παιχνίδια και σκόραρε μια φορά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES