28 Ιουν 2010

Προσεχώς μεταγραφές!

Προσεχώς μεταγραφές!Εντός της εβδομάδας αναμένεται ο Παναθηναϊκός να έχει ολοκληρώσει τουλάχιστον δύο μεταγραφές! Οι «πράσινοι» εμφανίζονται σίγουροι ότι θα καταφέρουν να αποκτήσουν τον Γιώργο Ιωαννίδη και θα κλείσει το θέμα του κεντρικού αμυντικού, με τον Γκαλάς και τον Μπορντόν να είναι ψηλά στη λίστα. Επίσης, το «τριφύλλι» φορτσάρει για τη μεταγραφή του Σίντνεϊ Γκοβού, ενώ δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Ντένις Ρόμενταλ. Επίκειται νέα συνάντηση Βαρδινογιάννη με μέτοχους της ΠΑΕ.

Στον Παναθηναϊκό εκτιμούν ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχουν ολοκληρώσει τις δύο πρώτες μεταγραφές τους. Σήμερα εκδικάζεται η προσφυγή του Γιώργου Ιωαννίδη κατά του Ηρακλή και αναμένεται να μείνει ελεύθερος. Μόλις συμβεί αυτό, ο 22χρονος αριστερός μπακ θα υπογράψει στους «πράσινους».

Όσον αφορά το θέμα του κεντρικού αμυντικού, στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκονται τα ονόματα του Γκαλάς και του Μπορντόν, με τους «πράσινους» να καταθέτουν δελεαστική πρόταση στον πρώτο. Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, ο Παναθηναϊκός δίνει «μάχη» με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Γκαλάς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ. Εν τω μεταξύ, ακούστηκε ότι το «τριφύλλι» ενδιαφέρεται να πάρει δανεικό από τη Μίλαν τον Αμερικανό στόπερ Ονιέγου!

Την ίδια ώρα, οι «πράσινοι» εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για την απόκτηση ενός εκ των Γκοβού ή Ρόμενταλ για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της επίθεσης. Όσον αφορά τον πρώτο, ο Παναθηναϊκός προσφέρει περίπου 5 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο τριών χρόνων στον Γάλλο, ο οποίος θέλει 4 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια. Ταυτόχρονα στο «τριφύλλι» ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να αποκτήσουν τον Ρόμενταλ, αλλά προτεραιότητα αποτελεί ο Γκοβού (αφού εκείνον προτιμάει ο Νιόπλιας).

* Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας ο Γιάννης Βαρδινογιάννης να έχει συνάντηση με τους αδερφούς Γιαννακόπουλους, τον Δάβαρη, τον Πολέμη (ίσως και τον Νίκα), με στόχο να βρεθεί η καλύτερη λύση στο θέμα προέδρου και να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με την αύξηση του Μ.Κ.

* Ο Σλάβομιρ Πέτσκο δεν θα φορέσει τελικά τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο 25χρονος δεξιός χαφ επέκτεινε το συμβόλαιό του με τη Λεχ Πόζναν μέχρι το 2012. «Όταν τελειώνει το συμβόλαιο ενός ποδοσφαιριστή πάντα υπάρχουν προτάσεις. Εκτός από τη Βόλφσμπουργκ, πήγα και στην Αθήνα και είχα προσφορά από τον Παναθηναϊκό. Αργησαν, όμως, οι Ελληνες να κάνουν την τελική πρότασή τους κι έτσι αποφάσισα να μείνω στη Λεχ Πόζναν», δήλωσε ο Πολωνός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES