3 Ιουν 2010

ΡΟΜΠ. ΜΠΟΛΑΝΟ: «Οι λόγοι που φεύγω από τη Βολίδα»

Ύστερα από τρία χρόνια απόλυτα επιτυχημένης παρουσίας του στην τεχνική ηγεσία της Βολίδας, ο Ρομπέρτο Μπολάνο αποφάσισε πριν από λίγες ημέρες να αποχωρήσει από τους «κιτρινόμαυρους».

Σε δηλώσεις του στο corfucorner.gr, ο 38χρονος προπονητής μεταξύ άλλων εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση.

«Αποφάσισα να φύγω από τη Βολίδα για δύο λόγους. Πρώτα απ' όλα επειδή η ομάδα δεν έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και δεύτερον διότι δυστυχώς έχει διαμορφωθεί μια κατάσταση όπου είναι αμφίβολη η συμμετοχή της στη Δ' Εθνική του χρόνου».

Ο νεαρός τεχνικός τονίζει πως η συνεργασία του με το συγκρότημα του Κάτω Γαρούνα υπήρξε άψογη:
«Όλα τα ωραία έχουν κι ένα τέλος κάποια στιγμή. Στη Βολίδα πέρασα τρία καταπληκτικά και υπέροχα χρόνια, στα οποία πανηγυρίσαμε πάρα πολλές και μεγάλες επιτυχίες. Όλοι στην ομάδα είχαμε ιδανική συνεργασία και λειτουργήσαμε σαν μια αγαπημένη οικογένεια, γι' αυτό άλλωστε και πετύχαμε όσα πετύχαμε. Αυτή η ομάδα είναι πολύ οργανωμένη και τα έχει όλα, εκτός όμως από ένα πολύ σημαντικό. Δεν έχει κόσμο. Αυτό είναι το μοναδικό, αλλά μεγάλο της μειονέκτημα».

Ο Μπολάνο απηύθυνε ευχαριστίες προς όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε στη Βολίδα:
«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά για τη συνεργασία μας τόσο τη Διοίκηση του συλλόγου, όσο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την εξαιρετική συνεργασία πο είχαμε σε αυτά τα τρία χρόνια. Ειλικρινά, μέσα από την καρδιά μου εύχομαι στην ομάδα ό,τι καλύτερο».

Για τη συνέχεια σε ότι αφορά την καριέρα του, ανέφερε:
«Είμαι ένας άνθρωπος που έχει φιλοδοξίες και μετά από τρία χρόνια στη Βολίδα, όπου πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή πορεία στη Δ' Εθνική, θέλω να κάνω ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου και να πάω σε μια ομάδα που να έχει στόχους. Δεν έχω πρόβλημα να συνεργαστώ ξανά με ομάδα της Δ' Εθνικής, αλλά αρκεί να έχει στόχους ανόδου, Αυτό για μένα αποτελεί βασική προϋπόθεση».

Πάντως, ο ταλαντούχος τεχνικός δεν αποκλείει και την (έστω και μικρή) πιθανότητα να παραμείνει στον πάγκο της Βολίδας:
«Εφόσον αλλάξουν τα δεδομένα στην ομάδα και θέσει για του χρόνου στόχους πρωταγωνιστικούς στη Δ' Εθνική, τότε με μεγάλη μου χαρά θα συζητήσω με τη Διοίκηση για τη συνέχιση της συνεργασίας μας».

  

Χρήστος Γραμμένος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES