3 Ιουν 2010

Γι’ αυτό έφυγε ο Πατέρας!

Γι’ αυτό έφυγε ο Πατέρας!Ο πρώην –πλέον- πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νικόλας Πατέρας, μιλώντας στην εφημερίδα «Sportday» αποκαλύπτει ότι ο λόγος της αποχώρησής αλλά και των «ψυχρών» σχέσεών του το τελευταίο χρονικό διάστημα με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, δεν ήταν ο Κώστας Αντωνίου. Για πολλαπλά σφάλματα εις βάρος του κάνει λόγο ο μέτοχος των «πρασίνων». Ανανεώνει με Νιόπλια το «τριφύλλι». Βεκρής και Γόντικας αναλαμβάνουν να «τρέξουν» την ομάδα.

«Δεν θεωρώ ότι πρέπει να χρεώνουμε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στη σχέση μου με τον μεγαλομέτοχο και κάποιους άλλους στον Αντωνίου για 3-4 λάθος μεταγραφές και να μην αναγνωρίζουμε την ευθύνη μας για τα πολλαπλά σφάλματα που έγιναν σε βάρος μου τον τελευταίο χρόνο. Οι λόγοι είναι άλλοι και τους έχω αναφέρει κατ' επανάληψη».

Με αυτά τα λόγια ο Νικόλας Πατέρας απαντά στα λεγόμενα του «Τζίγκερ» κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με οργανωμένους οπαδούς, σύμφωνα με τα οποία ο Αντωνίου αποτέλεσε το λόγο της αποχώρησης του πρώην προέδρου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, υπήρξε ανταλλαγή επιστολών μεταξύ των δύο ανδρών μέχρι τη Δευτέρα και σε αυτές αναφέρονται οι λόγοι. Φαίνεται ότι οι σχέσεις Βαρδινογιάννη-Πατέρα ψυχράθηκαν με την απόφαση του δεύτερου να απολύσει τον Τεν Κάτε αλλά και να αναλάβει την προεδρία της Σούπερ Λίγκας.

Παρά τις διαβεβαιώσεις για το αντίθετο, ο Νικόλας Πατέρας πιστεύει ότι οι επιθέσεις προς το πρόσωπό του δεν θα σταμάταγαν και για αυτό κάθε προσπάθεια να μεταπειστεί έπεσαν στο κενό.

Προεδρεύων αντιπρόεδρος ο Βεκρής

Ο Γιάννης Βεκρής θα πάρει θέση του προεδρεύοντος αντιπροέδρου μέχρι τις 18 Ιουνίου, όταν θα γίνει γενική συνέλευση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός που θα κληθεί να βρει μία μόνιμη λύση.

Στο ΔΣ που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, χωρίς την παρουσία των Γιάννη Βαρδινογιάννη, Παύλου Γιαννακόπουλου και Νικόλα Πατέρα, καθώς και του Ανδρέα Βγενόπουλου που αποχωρεί από το σχήμα της πολυμετοχικότητας, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε να καθίσει στον προεδρικό θώκο.

«Ο κύριος Θανάσης Γιαννακόπουλος αρνήθηκε την τιμή που του έγινε για προσωπικούς λόγους. Για να λειτουργήσει η ΠΑΕ θα ασκώ εγώ καθήκοντα προέδρου ως αντιπρόεδρος του συλλόγου μέχρι τις 18 Ιουνίου και θα συζητάμε τα πράγματα με την εκτελεστική επιτροπή που θα αποτελείται από μένα και τους κ.κ. Γόντικα, Νίκα και Βουτσαρά.

Το ΔΣ εισηγήθηκε σύσσωμο την παραμονή του Νίκου Νιόπλια και θα συζητηθούν μαζί του οι όροι για την ανανέωση του συμβολαίου του
», δήλωσε ο κ. Βεκρής.

Αυξημένες αρμοδιότητες ο Γόντικας

Το κενό που αφήνει ο Κώστας Αντωνίου θα καλύψει εν μέρει ο Δημήτρης Γόντικας. Ο νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, πέρα των υπολοίπων αρμοδιοτήτων του, θα «τρέξει» και μεταγραφικά θέματα της ομάδας, τουλάχιστον σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος κάθε ενδεχόμενης συμφωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES