3 Ιουν 2010

Στις Σέρρες άρχισαν οι πανηγυρισµοί

Την τέταρτη συνεχόµενη νίκη του σε ισάριθµους αγώνες πέτυχε χθες ο Πανσερραϊκός στη διαδικασία των πλέι οφ καθώς επικράτησε 2-0 του Πιερικού και βρίσκεται πλέον µε το... ενάµισι πόδι στη Σούπερ Λίγκα. Η οµάδα των Σερρών µπορεί να µην έπιασε απόδοση ανάλογη των προηγούµενων αγώνων, αλλά ήταν καλύτερη του Πιερικού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθµών. Εκτός από τα δύο γκόλ που πέτυχε, ο Πανσερραϊκός είχε και άλλες ευκαιρίες που δεν αξιοποίησαν οι παίκτες του. Ο Πιερικός αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο, προσέχοντας περισσότερο την αµυντική του γραµµή. Το 1-0 πέτυχε στο 53’ ο Κωνσταντινίδης και το τελικό 2-0 στο 84’ ο Γαλανόπουλος.

ΟΦΗ - ΕΘΝΙΚΟΣ 2-1
Ο ΟΦΗ νίκησε 2-1 τον Εθνικό και διατήρησε τις όποιες ελπίδες του για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, ενώ ο Εθνικός τέθηκε οριστικά νοκάουτ για το δικαίωµα στο... όνειρο. Η οµάδα του Πειραιά άρχισε µε τις καλύτερες προϋποθέσεις, καθώς προηγήθηκε στο 7’ µε τον Τσεµπερίδη, αλλά ο ΟΦΗ βρήκε τη δύναµη να αντιδράσει γρήγορα και ισοφάρισε στο 14’µε τον Πόποβιτς. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ολική ανατροπή στο 29’ πάλι µε γκολ του Πόποβιτς, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Φερέιρα του Εθνικού είχε σουτ στο δοκάρι της εστίας του ΟΦΗ. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε µε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρυσε ο Καρακατσάνης της οµάδας του Ηρακλείου. Η βαθµολογία (σε 4 αγώνες): Πανσερραϊκός 13, ΟΦΗ 8, Εθνικός 5, Πιερικός 1. ΠΛΕΪ-ΑΟΥΤ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΡΟΔΟΣ 3-2
Ο Θρασύβουλος νίκησε χθες 3-2 τη Ρόδο και εξασφάλισε την παραµονή του στη Β’ Εθνική, ενώ η οµάδα του σµαραγδένιου νησιού βρίσκεται στην τελευταία θέση της ειδικής βαθµολογίας και θα θα δώσει «µάχη» για την παραµονή της µε τον Ιωνικό. Ο Ντελγκάδο µε σουτ στο 19’ άνοιξε το σκορ και εννέα λεπτά αργότερα ο Κατσίκης µε πλασέ πέτυχε το 2-0. Η Ρόδος µείωσε στο 45’ (2-1) µε πέναλτι του Ιράλα (ανατροπή Λάζετιτς από Ζώνα) και ισοφάρισε στο 72’ (2-2) µε τον Κακλαµάνο. Το 3-2 για την οµάδα της Φυλής πέτυχε στο 84’ µε πέναλτι (χέρι του Πελέκη που αποβλήθηκε) ο Σαπάνης.

ΔΟΞΑ ΔΡ. - ΙΩΝΙΚΟΣ 2-0
Την παραµονή της στη Β’ Εθνική εξασφάλισε και η Δόξα Δράµας, που επιβλήθηκε 2-0 του Ιωνικού. Η οµάδα της Νίκαιας παραµένει στην... κόψη του ξυραφιού και θα διεκδικήσει τη σωτηρία της µε αντίπαλο τη Ρόδο. Το 1-0 πέτυχε στο 15’ ο Μαχαιρούδης και το τελικό 2-0 στο 70’ µε πλασέ ο Πινδώνης. Η βαθµολογία (σε 4 αγώνες): Θρασύβουλος, Δόξα Δράµας 9, Ιωνικός 5, Ρόδος 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES