8 Απρ 2010

Νταμπλ και στόπερ!

Νταμπλ και στόπερ!Πολύ κοντά στην κατάκτηση του νταμπλ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ύστερα από την πρόκριση που πήρε στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ. Οι «πράσινοι» χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα πήραν το «εισιτήριο» για τον τελικό της 24ης Απριλίου, όταν θα αντιμετωπίσουν τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Το «τριφύλλι» προκρίθηκε για 28η φορά στον τελικό Κυπέλλου και τρίτη την τρέχουσα δεκαετία. Μάλιστα, θα διεκδικήσει και το όγδοο νταμπλ, το πρώτο μετά τη σεζόν 2003/04, αφού κρατούν με το ένα χέρι το πρωτάθλημα.

Μέχρι τότε απομένουν δύο αγωνιστικές για το πρωτάθλημα και, όπως είχε ζητήσει ο Νίκος Νιόπλιας από τους παίκτες του, χρειάζεται να νικήσουν στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια για τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ο κυριακάτικος αγώνας με τον Ηρακλή στο Ολυμπιακό Στάδιο θα έχει εορταστικό χαρακτήρα, αφού ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του 20ου πρωταθλήματος στην ιστορία του.

Ο Μακεδόνας τεχνικός δεν υπολογίζει μέχρι το τέλος της σεζόν τον Σαριέγκι, ενώ εκτός θα μείνουν ο Δάρλας και ο Σπυρόπουλος, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Στη διάθεση του 45χρονου προπονητή θα τεθεί ο Σεϊταρίδης, ο οποίος προτιμήθηκε να προφυλαχθεί στο χθεσινό ματς για να είναι έτοιμος την Κυριακή.

* «Σκληρό» ήταν το μήνυμα που μετέφερε ο Νικόλας Πατέρας, μέσω του Κώστα Αντωνίου. «Πες στα παιδιά συγχαρητήρια για την πρόκριση, αλλά θα πρέπει να ντρέπονται για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν», είπε ο πρόεδρος στον διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.

Επιμένουν οι Ιταλοί

Στην Ιταλία επιμένουν ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί σύντομα για την απόκτηση του Φιλίπ Μεξές. «Σειρήνες από την Ελλάδα για τον Μεξές», έγραψαν και υποστήριζαν ότι είναι πιθανό οι «πράσινοι» να καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του Γάλλου αμυντικού της Ρόμα. Ωστόσο, η υπόθεση του 28χρονου παίκτη δεν είναι εύκολη, αφού φέρεται να βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Μίλαν και της Γιουβέντους. Επίσης, ο αγγλικός Τύπος ανέφερε ότι ο Μεξές εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Premier League και συγκεκριμένα τη Μάντσεστερ Σίτι.

Όσον αφορά τον Περ Κρόλντρουπ, φαίνεται ότι έχει το προβάδισμα να ενισχύσει την άμυνα του «τριφυλλιού». Οι «πράσινοι» είναι δεδομένο ότι ενδιαφέρονται για τον Δανό στόπερ της Φιορεντίνα και είναι πιθανό να γίνει κίνηση πριν από τις διοικητικές εξελίξεις. Ο Παναθηναϊκός θα περιμένει τις εξελίξεις στις συζητήσεις του 31 ετών αμυντικού με την ιταλική ομάδα, αφού το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπός του Κρόλντρουπ, Ιπολίτο Γκάλοβιτς, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

* Το πρόγραμμα διάθεσης εισιτηρίων για τον αγώνα Παναθηναϊκός-Ηρακλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES