8 Απρ 2010

Πάει για Ταυλαρίδη

Πάει για ΤαυλαρίδηΓια την απόκτηση του Στάθη Ταυλαρίδη αποφάσισε να κινηθεί η ΑΕΚ, σύμφωνα με τη «SportDay» και δεν αποκλείεται τις επόμενες κιόλας ημέρες να γίνει σχετική κρούση στον 30χρονο αμυντικό. Ο υψηλόσωμος στόπερ μένει ελεύθερος από τη Σεντ Ετιέν και παρότι το ετήσιο κασέ του στη γαλλική ομάδα έφτανε τις 800.000 ευρώ, εκτιμάται πως με ένα ποσό που δεν θα ξεπερνά τις 500.000 ευρώ μπορεί να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Ο Ταυλαρίδης έφυγε από τον Ηρακλή το 2001 σε ηλικία 21 ετών και αγωνίστηκε στην Άρσεναλ, την Πόρτσμουθ, τη Λιλ και τους «στεφανουά», όπου αγωνίζεται από το 2007. Φέτος έχει 6 συμμετοχές (5 σαν βασικός) στη Ligue 1, ενώ πέρυσι μετρούσε 24 παρουσίες στο πρωτάθλημα και 7 στο Κύπελλο UEFA.

Σε ό,τι αφορά στον Νίκο Λυμπερόπουλο, αναμένεται το τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου να γίνει νέα συζήτηση με τον Σταύρο Αδαμίδη, στην οποία είναι πολύ πιθανό να οριστικοποιηθεί η συμφωνία για την επιστροφή του στην ΑΕΚ. Παράλληλα, βελγικό δημοσίευμα ανέφερε πως ο Άρναρ Γκρέταρσον συναντήθηκε με τον Μπιάρνι Βίνταρσον, τον 22χρονο μεσοαμυντικό της Ρόζελαρ.

Μανωλάς και… Σκόκο

Μετά τη συνάντηση που είχε σε καλό κλίμα με τους Γκέντσογλου, Αραμπατζή και Παυλή για την επέκταση των συμβολαίων τους, που λήγουν το καλοκαίρι του 2011, ο Σταύρος Αδαμίδης θα έχει σήμερα ανάλογο ραντεβού με τον Κώστα Μανωλά. Ο νεαρός αμυντικός δεσμεύεται ως το 2012, αλλά πρόθεση της διοίκησης είναι να τον «δέσει» για μεγαλύτερο διάστημα με βελτιωμένες αποδοχές, όπως συμβαίνει και με τους τρεις πρώτους.

Την προσεχή Τρίτη θα γίνει συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Νάτσο Σκόκο, Παύλο Διαννή, για να προταθεί επέκταση συμβολαίου στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό. Είναι μάλλον απίθανο αυτός να τη δεχτεί, παρότι θα γίνει προσπάθεια για να πειστεί ότι η ΑΕΚ της επόμενης περιόδου θα είναι ανταγωνιστική, ενώ θα του γίνει πρόταση για μεγάλη αύξηση των αποδοχών του, που αυτή τη στιγμή αγγίζουν τις 600.000 ευρώ ετησίως.

Εξάλλου, προς τα τέλη του μήνα θα γίνουν οι συζητήσεις με Μαντούκα και Μπλάνκο. Ο Σταύρος Αδαμίδης πληροφορούμενος τη δυσαρέσκεια αμφοτέρων για τις συνεχείς καθυστερήσεις στις υποθέσεις τους, επικοινώνησε με τους εκπροσώπους των δύο παικτών για να τους διαβεβαιώσει πως τόσο ο Βραζιλιάνος μέσος, όσο και ο Αργεντινός φορ είναι πολύτιμοι για τη νέα ΑΕΚ, ωστόσο δεν έγινε κουβέντα για τα χρήματα, όπως και με τους Γκέντσογλου, Αραμπατζή και Παυλή. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση με τους Λαγό και Ζεράλντο, που μένουν ελεύθεροι τον Ιούνιο, ενώ στις 20 του μήνα ο Σταύρος Αδαμίδης θα συζητήσει με τη Λίβερπουλ για την επέκταση δανεισμού του Κρίστιαν Νέμεθ.

Συνάντηση για την εταιρεία λαϊκής βάσης

Ραντεβού του Σταύρου Αδαμίδη με τον Τάκη Κανελλόπουλο θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα το απόγευμα με θέμα συζήτησης το σχέδιο του τελευταίου για τη δημιουργία εταιρείας λαϊκής βάσης, που θα προβλέπει το άνοιγμα των μετοχών στον κόσμο της ΑΕΚ με τη σταδιακά αυξημένη συμμετοχή των φιλάθλων στις αποφάσεις της ομάδας. Στη συνάντηση παρόντες θα είναι οι πρόεδροι της ΚΑΕ, Μπάμπης Καραμανλής, της Ερασιτεχνικής, Δημήτρης Χατζηχρήστος και της Ένωσης 1924, Κυριάκος Χήνας, καθώς το σχέδιο αφορά όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES