13 Απρ 2010

Λεπτές ισορροπίες!

Λεπτές ισορροπίες!Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα και διεκδικεί το Κύπελλο, όμως κρίσιμες θεωρούνται οι διοικητικές ζυμώσεις στην ΠΑΕ το επόμενο διάστημα. Αυτή τη στιγμή τα μηνύματα δεν είναι αισιόδοξα και όπως αναφέρει η «SportDay», το πολυμετοχικό σχήμα είναι σε τεντωμένο σχοινί και δεν έχει γίνει καμία πρόοδος στις σχέσεις μεταξύ των μετόχων.

Μέχρι χθες δεν υπήρχε η πληροφορία ότι θα γίνει το ραντεβού του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον Νικόλα Πατέρα, των οποίων οι σχέσεις φαίνεται ότι παραμένουν τεταμένες. Την Κυριακή οι δυο τους δεν αντάλλαξαν ματιά. Ο Τζίγκερ παρακολούθησε το ματς από τη γνωστή του θέση ψηλά στα επίσημα. Ο κ. Πατέρας ήταν στη δική του θέση και είχε δίπλα του τον Ανδρέα Βγενόπουλο και λίγο πιο πίσω τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Με τον πρώτο αντάλλαξαν συγχαρητήρια στο τέλος του ματς, με τον Γιαννακόπουλο είχε ασπασμό στο ημίχρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», ο κ. Βαρδινογιάννης είναι ενοχλημένος για ένα πανό που ανέβηκε στη θύρα που ήταν οι οργανωμένοι και του έριχνε ευθύνες μαζί με την υπουργό Περιβάλλοντος Τ. Μπιρμπίλη για το θέμα του γηπέδου. Ενοχλημένος όμως είναι και ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», διότι τον πήραν πολλοί χθες για συγχαρητήρια (ακόμη και πρώην παράγοντας του Ολυμπιακού), αλλά όχι ο μεγαλομέτοχος.

Από την πλευρά του, ο κ. Βγενόπουλος χθες εξέφραζε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον κ. Πατέρα, τονίζοντας ότι «δεν είναι δυνατόν να μη στηρίξουμε όλοι αυτόν τον άνθρωπο, που δουλεύει όλη μέρα για τον Παναθηναϊκό». Ο «Mr. MIG», όμως, επιθυμεί να βρεθεί λύση για το καλό της ομάδας και όπως έλεγε: «Να τα βρούμε χωρίς μιζέρια και γκρίνια για να εκτοξεύσουμε τον Παναθηναϊκό».

Οσον αφορά τους Νίκο Νιόπλια και Κώστα Αντωνίου, ο Μακεδόνας τεχνικός είναι αρκετά πιθανό να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του «τριφιυλλιού», ακόμη και αν αποχωρήσει ο κ. Πατέρας. Αντίθετα, ο διευθυντής ποδοσφαίρου θεωρείται σίγουρο ότι θα φύγει, αν αποχωρήσει ο νυν πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ. Παρόλα αυτά, όλα θα ξεκαθαρίσουν στο Δ.Σ. μετά τον τελικό του Κυπέλλου, στις 27 ή 28 Απριλίου.

* Δεδομένο θεωρείται ότι οι Γκάμπριελ, Γκαλίνοβιτς, Δάρλας θα αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Σαλπιγγίδης αναμένεται μετά τον τελικό του Κυπέλλου να δημοσιοποιήσει την απόφασή του να πάει στον ΠΑΟΚ. Οσον αφορά τον Σαριέγκι, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει μια κουβέντα μαζί του ο Αντωνίου, αλλά η πρόταση που θα του γίνει θα είναι με μειωμένες αποδοχές και δύσκολα θα παραμείνει.

* Πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να συμμετάσχει σε τουρνουά στον Καναδά τον ερχόμενο Μάιο. Είτε 7-14 είτε 23-30 του μήνα. Εχει κάνει την πρότασή του το «τριφύλλι» και περιμένει απάντηση από τους διοργανωτές για τις ημερομηνίες.

* Με τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε και τα έσοδά του από τους ομίλους του Champions League. Οι «πράσινοι» θα εισπράξουν δεδομένα 12,6 εκατ. ευρώ και θα περιμένουν να δουν τι θα κάνει η δεύτερη ελληνική ομάδα που θα παίξει στην προκριματική φάση της κορυφαίας διασυλλογική διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES