10 Μαρ 2010

Η «δοκιμασία» του Ντούσαν

Η «δοκιμασία» του ΝτούσανΔύσκολα θα παραμείνει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, αν δεν βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας και δεν πάρει την πρωτιά στη διαδικασία των πλέι οφ. Αυτοί οι δύο παράγοντες θα κρίνουν την παραμονή του Σερβοέλληνα προπονητή, ο οποίος τυγχάνει της στήριξης του Πέτρου Παππά. Ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ εκτιμάει ιδιαίτερα τον 62χρονο τεχνικό και παρά τις αντιδράσεις που υπήρχαν για την απομάκρυνσή του, συνεκτίμησε αρκετά γεγονότα, δίνοντας τον χρόνο στον Ντούσκο να κλείσει τη σεζόν και να «κάνει ταμείο».

Ο κ. Παππάς δέχεται ότι υπήρξαν σοβαρά διοικητικά κενά κατά τη θητεία του προπονητή και επιπλέον δεν θέλει να τον «αδειάσει», καθώς αυτός ήταν ουσιαστικά ο άνθρωπος που τον έφερε ξανά στην ΑΕΚ. Από την πλευρά του, ο Σταύρος Αδαμίδης αν αποφάσιζε μόνος του, θεωρείται σίγουρο ότι θα προχωρούσε στην άμεση αντικατάσταση του Μπάγεβιτς με στόχο να αντιστραφεί το κλίμα και να παιχθεί υπό άλλες συνθήκες το τελευταίο «χαρτί» της ομάδας.

Ο 36χρονος δικηγόρος υποχώρησε στην επιθυμία του κ. Παππά και η παραμονή του Σερβοέλληνα τεχνικού θα εξαρτηθεί στο τέλος της σεζόν. Η περίοδος κρίσης του 62χρονου κόουτς ξεκινά από τον σαββατιάτικο αγώνα με την Καβάλα στο ΟΑΚΑ. Ο κ. Μπάγεβιτς έκανε προχθές ενωτική ομιλία στους παίκτες: «Να είμαστε ενωμένοι και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κλείσουμε τη σεζόν με πέντε νίκες για να πάμε δυνατοί στα πλέι οφ», τους είπε. Επίσης, είχε τετ-α-τετ με τους Τζεμπούρ και Σκόκο για τον συγκεκριμένο στόχο.

Όσον αφορά το ιδιωτικό συμφωνητικό των τριών μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ (Νοτιά, Παππά, Αδαμίδη) παρέμενε και χθες ανυπόγραφο, αλλά δεν προκύπτει να υπήρξε νεότερη επικοινωνία των τριών ανδρών που βρίσκονταν σε διαφορετικές χώρες (ΗΠΑ, Ελλάδα και Αγγλία, αντιστοίχως) και είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις. Οι τρεις μέτοχοι έχουν συμφωνήσει προφορικά και απομένουν οι υπογραφές για να κλείσει το συγκεκριμένο ζήτημα Ο Σταύρος Αδαμίδης θα ανακηρυχθεί πρόεδρος στη γενική συνέλευση της ερχόμενης Δευτέρας με αντιπροέδρους τους Νίκο Νοτιά και Χάρη Κοσμάτο (επιλογή του νέου προέδρου).

Όπως αναφέρει η «SportDay», σε περίπου ένα μήνα θα διεξαχθεί η νέα γενική συνέλευση, σύμφωνα με τη δέσμευση του κ. Αδαμίδη απέναντι στην Ερασιτεχνική και την «Ενωση 1924» που θέλουν να συζητηθεί σοβαρά το ζήτημα της λαϊκής βάσης. Η νέα διοίκηση εκτιμά ότι θα πρέπει να «στρώσουν» πρώτα τα οικονομικά της ΠΑΕ και να εξεταστεί στο μέλλον και με καλύτερες προϋποθέσεις η λαϊκή βάση.

Ετοιμάζει νέο δίδυμο στην άμυνα

Ο Σάββας Γκέντσογλου και ο Σανέλ Γιάχιτς θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ΑΕΚ στον αγώνα κόντρα στην Καβάλα, αφού ο Μαϊστόροβιτς θα εκτίσει τιμωρία και όλα δείχνουν ότι ο Ζεράλντο δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί. Ο Πορτογάλος υπέστη κάκωση αριστερού γόνατος και αχίλλειου τένοντα. Δεν αποκλείεται, όμως, να κάνει τη μεγάλη επιστροφή ο Αλεξόπουλος, ο οποίος γυμνάζεται πλέον με τους υπόλοιπους, έχοντας ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του. Στα υπόψην βρίσκεται ο Μανωλάς (ο Αρσε δεν υπολογίζεται), ο οποίος δεν έχει κληθεί ακόμα να αποδείξει αν έχει βελτιωθεί από το καλοκαίρι.

«Ένιωσα ξανά ποδοσφαιριστής»

Χαρούμενος για την επανεμφάνισή του εμφανίστηκε ο Κρίστιαν Νέμεθ, όπως έγραψε στο προσωπικό του blog για το παιχνίδι στη Λάρισα: «Δεν τα πήγα κι άσχημα για αρχή. Οι περισσότερες ενέργειές μου στο διάστημα που αγωνίστηκα ήταν θετικές. Εδωσα μια πολύ καλή πάσα, αλλά δυστυχώς ο Σκόκο δεν κατάφερε να σκοράρει. Είχα και μία άλλη ευκαιρία, αλλά δυστυχώς ο συμπαίκτης μου (σ.σ.: αναφέρεται στον Μπλάνκο) προτίμησε να σουτάρει αντί να μου δώσει την μπάλα και έτσι έχασα την ευκαιρία να σκοράρω. Σίγουρα ήταν μία κακή μέρα και ένα ατυχές ματς για μας, αλλά προσωπικά ήμουν χαρούμενος γιατί αγωνίστηκα και επιτέλους ένιωσα ξανά ποδοσφαιριστής».

Στη συνέχεια, ο Μαγυάρος επιθετικός τόνισε ότι «είμαι βέβαιος ότι θα είμαι ακόμα καλύτερος και ίσως παίξω περισσότερο και βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει. Η ΑΕΚ προσπαθεί να μπει στα πλέι οφ και γι' αυτό παλεύω κι εγώ τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES