21 Μαρ 2010

Νίκη για πολλούς λόγους

Νίκη για πολλούς λόγουςΜε μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί στο αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ (19:00-NovaSports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94.6) ο ΠΑΟΚ που θέλει τους τρεις βαθμούς για περισσότερους από έναν λόγους. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου ενώ ταυτόχρονα επιθυμεί να εκμεταλλευτεί οποιοδήποτε αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Αθήνας. Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Αραμπατζής.

Ίσως πρόκειται για την πιο κομβική αγωνιστική του πρωταθλήματος για τον «Δικέφαλο του Βορρά» η σημερινή αφού ενδέχεται να κρίνει πολλά σε όλα τα μέτωπα. Με νίκη, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της για κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ ταυτόχρονα θα περιμένει να δει και το αποτέλεσμα στο μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Σε περίπτωση νίκης των «πρασίνων», τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι, όμως, θα έχουν αυξήσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά από Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Αν το ντέρμπι λήξει ισόπαλο, τότε και πάλι ο ΠΑΟΚ θα είναι ο ευνοημένος ενώ σε περίπτωση νίκης των «ερυθρολεύκων», η μάχη του τίτλου θα φουντώσει για τα καλά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-5-1 και θα περιμένει πολλά από τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, ο οποίος θα ξεκινήσει βασικός. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χαλκιάς, κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Κοντρέρας και Μαλεζάς, στα άκρα θα βρεθούν οι Αραμπατζής και Σνάουτσνερ. Γκαρσία και Βιτόλο θα είναι στο κέντρο ενώ μπροστά τους θα είναι ο Ίβιτς. Δεξιά θα είναι ο Κουτσιανικούλης, αριστερά ο Σορλέν και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μουσλίμοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES