19 Φεβ 2010

Νιόπλιας: «Πρέπει και να προβληματιστούμε»

Σημαντική νίκη για τη συνέχεια, η οποία, όμως, πρέπει και να προβληματίσει στους παίκτες του Παναθηναϊκού κΝιόπλιας: «Πάνω απ’ όλους μας η ομάδα»αι τον ίδιο, χαρακτήρισε αυτή επί της Ρόμα ο Νίκος Νιόπλιας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Europa League.
«Πρέπει να δούμε γιατί έχουμε αυτές τις αλλαγές στην απόδοσή μας και ένα δίμηνο είμαστε καλοί και το επόμενο όχι», τόνισε ο τεχνικός του τριφυλλιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Νιόπλια:

«Δεν μπορώ να εξηγήσω για την Ρόμα τίποτα. Ήμασταν καλοί από την αρχή του αγώνα. Αν εξαιρέσουμε ένα διάστημα, στη συνέχεια, βρήκαμε καλό ρυθμό. Μετά δεν έχεις πρόβλημα αν παίζεις τη Ρόμα ή με κάποια άλλη. Νικήσαμε την καλύτερη ομάδα του κόσμου τον
Ιανουάριου και αυτό που την κάνει πιο μεγάλη αυτή τη νίκη είναι ότι ήρθε σε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα».

-Για τα γκολ στο τέλος του παιχνιδιού:

"Όπως και η Ρόμα και εμείς είμαστε δυνατοί στο τέλος του αγώνα. Έχουμε καλή φυσική κατάσταση και σκοράρουμε σε αυτά τα λεπτά του αγώνα. Ήμασταν τακτικά καλά και αυτά μας έδωσαν την νίκη.
Κάθε γκολ είναι σημαντικό στο ποδόσφαιρο. Στο ποδόσφαιρο κάνεις έναν σχεδιασμό. Κάποια στιγμή θα σου βγουν οι αλλαγές. Κάποια άλλη όχι. Είναι σημαντικό να έχεις έναν σχεδιασμό».

- Για τη σημασία της νίκης:

«Ήταν μεγάλη νίκη. Ήρθε σε μία δύσκολη στιγμή. Με έναν αντίπαλο πολύ καλό. Ήρθε με αυτόν τον τρόπο. Μας δίνει αυτοπεποίθηση. Αλλά πρέπει να προβληματιστούμε όμως,. Γιατί έχουμε αυτές τις αλλαγές στην απόδοση μας. ένα δίμηνο είμαστε πολύ καλοί και μετά όχι. Και αυτό είναι σημαντικό γιατί ειδικά στο πρωτάθλημα όπως έχω πει στα παιδιά οι βαθμοί που χάνεις δεν μπορεί να τους πάρεις πίσω.
Δεν πρέπει να ξεχωρίζουμε παιχνίδια. Όλοι κουραστήκαμε κάναμε μεγάλη προσπάθεια, πόσο μάλλον σήμερα που είχαμε 60.000 οπαδούς μας».

-Για τα σχόλιο του Κλαούντιο Ρανιέρι ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50:

«Το ίδιο και εγώ, πιστεύω. 50-50. Ήταν το πρώτο ημίχρονο. Απλώς πρέπει να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου αυτή τη νίκη. Και μετά πρέπει να κάνεις μια νέα προσπάθεια.
Είναι μια τόνωση στους παίκτες γιατί τους κάνει να πιστεύουν περισσότερο στους εαυτούς τους αλλά και να γυρίσουν πίσω και να κοιτάξουν τι κάναμε την Κυριακή»

-Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

«Είπα και πριν ότι παιχνίδι που παίζεις στο πρωτάθλημα δεν ξανάρχεται. Την Κυριακή παίζουμε με μία καλή ομάδα. Στην έδρα της, κάτι που είναι το μεγάλο της όπλο. Πρέπει να φανούμε πολύ δυνατοί και τότε».

Ρανιέρι: «Στη Ρώμη έχουμε μόνο έναν δρόμο».

Ενοχλημένος από τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στα τελευταία λεπτά του αγώνα δήλωσε ο Κλαούντιο Ρανιέρι. «Δεν μου άρεσε τα γκολ που δεχθήκαμε στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το τομέα. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα ήθελε να αντιδράσει στην ήττα της Κυριακής. Πως θα προσπαθήσει για τη νίκη και θα έχει οπαδούς στο πλευρό του.

Δεν πίστευα ότι να χάναμε τον αγώνα στα τελευταία του λεπτά. Είναι μοιρασμένες 50-50 οι πιθανότητες. Πλέον έχουμε μόνο έναν δρόμο στη Ρώμη. Τη νίκη», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES