19 Φεβ 2010

«Ξεχάστε την Μπορντό»!

Την προσοχή των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στον αυριανό αγώνα με τον Εργοτέλη επέστησε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας. Πριν από το παιχνίδι της Τρίτης με την Μπορντό, υπάρχει εκείνο στην Κρήτη και οι Πειραιώτες χρειάζεται να πάρουν τη νίκη στη μάχη που δίνουν για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Για αυτό το λόγο ο Σέρβος προπονητής ζήτησε από τους παίκτες να ξεχάσουν τη γαλλική ομάδα και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό κόντρα στους Γάλλους.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη δουλειά που κάνετε όλοι στις προπονήσεις. Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στα παιδιά που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Ακόμη και στο φιλικό με τους Νέους έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και τους αξίζει ένα μπράβο. Ξέρω ότι το παιχνίδι έγινε σε δύσκολες συνθήκες. Το γήπεδο ήταν βαρύ, είχε πολύ ήλιο, αλλά παρότι είχαν απέναντί τους τα παιδιά της ομάδας Νέων προσπάθησαν όσο μπορούσαν και πήραν πολύ σοβαρά αυτό το φιλικό που είχε το χαρακτήρα προπόνησης», ανέφερε αρχικά ο Μπάντοβιτς και πρόσθεσε:

«Ξεχάστε το παιχνίδι με την Μπορντό. Δεν υπάρχει για μένα, το ίδιο πρέπει να ισχύει και για σας. Το μοναδικό πράγματα που υπάρχει στο δικό μου μυαλό είναι ο αγώνας με τον Εργοτέλη. Ξέρετε πολύ καλά ότι θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Εργοτέλης είναι πολύ δυνατή ομάδα, με πολύς καλούς παίκτες και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάμε να κερδίσουμε, αφού αυτό είναι το αποτέλεσμα που μας ενδιαφέρει. Δεν ασχολούμαστε με τις άλλες ομάδες, αλλά μόνο με τη δική μας και πώς θα παρουσιαστούμε όσο γίνεται καλύτεροι στον αγώνα της Κρήτης».

Όσον αφορά την ενδεκάδα των Πειραιωτών, ο Μπάντοβιτς προτίθεται να χρησιμοποιήσει στα άκρα της άμυνας τον Γκαλίτσιο (ή Ζεβλάκοφ) και τον Λεονάρντο. Οι δύο παίκτες θα καλύψουν τα κενά των τιμωρημένων Ραούλ Μπράβο και Μαρέσκα, ενώ ο Βασίλης Τοροσίδης θα αγωνιστεί ως χαφ.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Νικοπολίδης και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Γκαλίτσιο (ή Ζεβλάκοφ), Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Λεονάρντο. Την τριπλέτα στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Τοροσίδης, Λεντέσμα και Στολτίδης. Στα αριστερά θα παίξει ο Ντάτολο, δεξιά ο Λούα Λούα και ο Ντάρμπισαϊρ. Εάν δεν παίξει ο Μέλμπεργκ, τότε θα αγωνιστεί στο κέντρο ο Ζεβλάκοφ και στα δεξιά ο Γκαλίτσιος.

Από την πλευρά του, ο Ντουντού εμφανίζεται αποφασισμένος να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Μπορντό, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν ελάχιστες ελπίδες να προλάβει το ματς της ερχόμενης Τρίτης.

* Περίπου 2000-2500 οπαδοί του Ολυμπιακού θα βρεθούν στο Παγκρήτιο Στάδιο και θα σταθούν στο πλευρό της ομάδας. Εν τω μεταξύ, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι αναμένεται να πάει στην Κρήτη και να υποστηρίξει από κοντά τους συμπαίκτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES