19 Φεβ 2010

«Να προστατεύσουμε την Τούμπα»

Αισιόδοξοι εμφανίζονται στον ΠΑΟΚ ότι δεν θα σημειωθεί το παραμικρό «παρατράγουδο» στην Τούμπα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης μαζί με τους Σπύρο Μηλιωρίδη και Παναγιώτη Ποικιλίδη είχε συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς του «Δικεφάλου». «Πρέπει όλοι μαζί να προστατεύσουμε την Τούμπα. Βοηθήστε και εσείς να μην μπουν άνθρωποι με αντικείμενα στο γήπεδο, να μη δημιουργηθεί το παραμικρό που μπορεί να βλάψει την ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Τα τελευταία χρόνια οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» έχουν καλή συνεργασία με τη διοίκηση και αυτό φαίνεται στα εντός έδρας ματς της ομάδας. Όσον αφορά το θέμα της παρουσίας του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο γήπεδο, όλα δείχνουν ότι θα περάσει απαρατήρητος. «Είναι βέβαιο ότι θα ακουστούν συνθήματα εναντίον του και γι’ αυτό δεν μπορεί να γίνει τίποτα», αναφέρθηκε από τους οπαδούς και οι παράγοντες του ΠΑΟΚ τόνισαν ότι το ενδιαφέρον όλων θα πρέπει να επικεντρωθεί στον αγώνα.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Φερνάντο Σάντος έδειξε έδειξε τις σκέψεις του για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Πορτογάλος τεχνικός προτίθεται να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τον Σορλέν και τον Κριστιάνο, αλλά θέση διεκδικούν ο Φωτάκης και ο Εντίνιο.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χαλκιάς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Μαλεζά και Λίνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται ο Γκαρσία και ο Σορλέν. Αριστερό χαφ θα είναι ο Κριστιάνο, δεξί ο Ίβιτς και πίσω από τον προωθημένο Μουσλίμοβιτς θα παίξει ο Βιεϊρίνια.

Εν τω μεταξύ, το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ δεν θεωρεί ότι οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Μουσλίμοβιτς δεν θέτουν σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στο παιχνίδι. Από την πλευρά του, ο Λούσιο Φιλομένο ανεβάζει ρυθμό, έστω κι αν ακολουθεί ακόμα ατομικό πρόγραμμα, και σταδιακά θα ενταχθεί και πάλι σε φουλ πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES