22 Φεβ 2010

Τέλος και... επίσημα ο Ουζουνίδης

365_ouzounidis_larisaΤην κοινή συνεναίσει λύση της συνεργασίας της με τον Μαρίνο Ουζουνίδη ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ Λάρισα. Η διοίκηση της ομάδας ευχαρίστησε τον 41χρονο τεχνικό για τις υπηρεσίες που προσέφερε στους «βυσσινί» μετά από δύο σεζόν, ενώ στην ανακοίνωση τονίζεται ότι οι δύο πλευρές προχώρησαν στο «διαζύγιο» με γνώμονα το καλό της ομάδας.

Να σημειωθεί ότι αντικαταστάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο της ΑΕΛ, θα είναι ο Γιάννης Παπακώστας, του οποίου η πρόσληψη αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

Η ανακοίνωση της Λάρισας:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει ότι κατόπιν επικοινωνίας μεταξύ της διοίκησης και του προπονητή Μαρίνου Ουζουνίδη και με γνώμονα το καλό της ομάδας, αποφασίστηκε κοινή συναινέσει η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Επί ημερών του Μαρίνου Ουζουνίδη η ΑΕΛ κατέγραψε το καλύτερο αήττητο σερί της ιστορίας της (13 αγώνες), ολοκληρώνοντας μια από τις πιο επιτυχημένες της χρονιές με 5η θέση, είσοδο στα πλέι οφ και εξασφάλιση της συμμετοχής στο UEFA Europa League. Ολοκλήρωσε τη θητεία του μετά από δύο σεζόν, έχοντας οδηγήσει την ομάδα μας συνολικά σε 19 νίκες, 21 ισοπαλίες και 24 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ευχαριστεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη για την προσφορά του στην ομάδα και εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας
».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES