15 Φεβ 2010

Νιόπλιας: «Έχει δίκιο ο κόσμος που αποδοκιμάζει»

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Καβάλα 0-2, ο προπονητής του «τριφυλλιού», Νίκος Νιόπλιας τόνισε ότι ο κόσμος δίκαια αποδοκίμασε μετά από μια άσχημη εμφάνιση. Συμπλήρωσε ότι πιστεύει πως η ομάδα θα καταφέρει να διαχειριστεί σωστά αυτήν την ήττα.

«Χάσαμε δίκαια. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, όχι καλοί όμως. Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Δεν ξέρω ο κάθε παίκτης μέσα του πως ήταν. Δεν μετράει αυτό όμως, αλλά ότι δεν ήμασταν καλοί στο β’ μέρος. Η Καβάλα το αξιοποίησε και μας νίκησε. Σήμερα δείξαμε ότι είχαμε πρόβλημα στις κλειστές άμυνες. Μας έλειψε και ο Ζιλμπέρτο, ο οποίος θα έδινε κάτι το διαφορετικό. Ο Σιμάο είναι καλύτερος για τα εκτός έδρας», είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Σχετικά με τις αλλαγές που πραγματοποίησε, ο Νίκος Νιόπλιας δήλωσε: «Έβαλα τον Νίνη και έφερα τον Καραγκούνη πιο μέσα για να δώσω χώρο στο Σπυρόπουλο. Δεν είχαμε πρόβλημα στα αριστερά. Είχαμε πρόβλημα στην ταχύτητα. Ο Λέτο δεν ήταν σε καλή μέρα και η αλλαγή του έγινε και για λόγους τακτικής. Πίστεψα ότι με τον Νίνη θα βρίσκαμε ότι μας έλειπε, αλλά δεν έγινε αυτό. Στο τέλος χάναμε 2-0 και έβαλα τον Κλέιτον και τον Πετρόπουλο. Ποιον να βάλω; Τον Μπιάρσμιρ και τον Μαρίνο;»

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο προπονητής των «πρασίνων» τόνισε: «Ο κόσμος έχει δίκιο να αποδοκιμάζει, γιατί τον μαζέψαμε δύο φορές με την ΑΕΚ και την Καβάλα και τον απογοητεύσαμε. Θέλω να πιστεύω ότι θα αντιδράσουμε σωστά. Είμαστε πρώτοι και αυτό είναι σημαντικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES