15 Φεβ 2010

Στο χέρι του και πάλι

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Τόσο για την καλή εμφάνιση και τη νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη, όσο και για το απροσδόκητο «δώρο» της Καβάλας που νικώντας τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ έφερε τους «ερυθρόλευκους» στο -3 από την κορυφή, οκτώ αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Έτσι η υπεράσπιση του τίτλου που φάνταζε μακρινός στόχος μέχρι πριν λίγες εβδομάδες, όταν η διαφορά ήταν στους οκτώ βαθμούς, φαντάζει πλέον κοντινός.

Όλοι κρατούν παραμένουν προσγειωμένοι αναγνωρίζοντας πως βασικό μέλημα του Ολυμπιακού στα παιχνίδια που απομένουν είναι οι νίκες. «Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Μας ενδιαφέρει πώς θα είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει», δήλωσε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και μαζί του συμφώνησαν όλοι οι παίκτες της ομάδας. Άσχετα αν στις μεταξύ τους συζητήσεις παρουσιάζονταν βέβαιοι πως αν καταφέρουν να φτάσουν στη χειρότερη περίπτωση σε απόσταση βολής στο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, τότε θα κάνουν αυτό που χρειάζεται για να πανηγυρίσουν τον τίτλο.

«Τελικός» με Εργοτέλη

Μεγάλη σημασία αποκτά για τον Ολυμπιακό ο αγώνας του Σαββάτου με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Οι πρωταθλητές θέλουν να πάρουν τη νίκη για να πιάσουν στην κορυφή τον Παναθηναϊκό και να τον φορτώσουν με επιπλέον άγχος στην κυριακάτικη αναμέτρησή του με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Απών από το παιχνίδι αυτό θα είναι ο Έντσο Μαρέσκα, καθώς θα εκτίσει την τιμωρία του από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που έχει συμπληρώσει. Στις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή των Μέλμπεργκ και Ντουντού, με τον πρώτο να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να επανέλθει σε αντίθεση με τον Βραζιλιάνο. Αυτή τη στιγμή κανένας στις τάξεις της ομάδας δεν σκέφτεται το ματς με την Μπορντό (23/2 στο «Καραϊσκάκη») για τους «16» του Champions League, αφού προέχει το πρωτάθλημα.

Πριμ από Κόκκαλη

Ο Σωκράτης Κόκκαλης μόλις ενημερώθηκε για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Καβάλα και πριν τη σέντρα στον αγώνα της Τρίπολης, ενημέρωσε τους παίκτες μέσω του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς πως σε περίπτωση νίκης θα τους δώσει έξτρα πριμ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήθελε να δώσει ένα έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές για να μειώσουν κι άλλο τη διαφορά από την κορυφή.

«Κίτρινος πυρετός»

Η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Ραούλ Μπράβο στο ματς της Κυριακής είναι η τέταρτη στο πρωτάθλημα. Ο Ισπανός μπακ θα αποφασιστεί από την τεχνική ηγεσία σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή παιχνίδια θα απουσιάσει. Αυτά είναι απέναντι σε Εργοτέλη (εκτός), Ατρόμητο (εντός), Ηρακλή (εκτός) και ΠΑΣ Γιάννινα (εντός). Στο όριο των καρτών έφτασαν μετά τις κάρτες που πήραν στην Τρίπολη και οι Μαρέσκα (6) και Μήτρογλου (3), ενώ σε ανάλογη θέση είναι οι Γκαλίτσιος (6), Ντουντού (6) και Ντιόγο (3).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES