9 Ιαν 2010

Παίρνει Μαντσίνι στη θέση του Mπεν Αρφά

Άλλος ένας υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού φαίνεται να καταλήγει σε άλλη ομάδα. Ο λόγος για τον Αμαντίνο Μαντσίνι που από μέρα σε μέρα αναμένεται να μεταβεί στη Γαλλία για λογαριασμό της Μαρσέιγ. Η Ίντερ (στην οποία και ανήκει ο Βραζιλιάνος) έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ για εξάμηνο δανεισμό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Άλλωστε η πλευρά των πρωταθλητών Ιταλίας φέρεται να τα είχε βρει και με τον Ολυμπιακό, όταν οι Πειραιώτες προσπάθησαν να κάνουν το «κόλπο γκρόσο» φέρνοντας τον πρώην άσο της Ρόμα στην Ελλάδα. Από την αρχή όμως, ο Μαντσίνι ήταν διστακτικός στο ενδεχόμενο να έρθει στη χώρα μας και περίμενε υπομονετικά κάποια πρόταση που θα τον ικανοποιούσε. Αυτή, ήρθε από την πλευρά της Μαρσέιγ και έτσι ο 29χρονος θα φορέσει τον Ιανουάριο τη φανέλα των Μασσαλών.

Ο Μαντσίνι, μάλιστα, θα ταξιδέψει σήμερα (9/1) στη Γαλλία για την υπογραφή των απαραίτητων εγγράφων. Αυτή η κίνηση της Μαρσέιγ προκαλεί ερωτηματικά αφού ο Βραζιλιάνος αγωνίζεται στην ίδια θέση με αυτήν του έτερου «ερυθρόλευκου» μεταγραφικού στόχου, του Χατέμ Μπεν Αρφά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES