9 Ιαν 2010

ΠΑΟ: Πάει για Πόγκατετς

Στην κορυφή της λίστας του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της ομάδας βρίσκεται ο Εμάνουελ Πόγκατετς, ύστερα από το οριστικό «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τον Μάρκο Ματεράτσι. Αν και η περίπτωση του Αυστριακού στόπερ της Μίντλεσμπρο φαντάζει δύσκολη, το «τριφύλλι» θα καταβάλει προσπάθεια να τον αποκτήσει από τώρα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες άνθρωπος των «πρασίνων» να μεταβεί στην Αγγλία για συζητήσεις.

Από την πλευρά του, ο 27χρονος παίκτης τις τελευταίες ημέρες πιέζει την ομάδα του να τον παραχωρήσει με ένα λογικό ποσό, αφού το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Πόγκατετς εκτιμά ότι θα σημειωθεί θετική εξέλιξη στην υπόθεση και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχει κλείσει το θέμα. Υπενθυμίζεται ότι «αγκάθι» για τον διεθνή Αυστριακό αποτελούν οι αξιώσεις της «Μπόρο».

Εκτός του Πόγκατετς, έχει ακουστεί το όνομα του «Κάτα» Ντίας της Χετάφε. Χθες ο ισπανικός Τύπος και συγκεκριμένα η «AS» έγραψε ότι «άνθρωπος που εκπροσωπούσε τον Παναθηναϊκό βρέθηκε στον αγώνα της Χετάφε και ρώτησε τον πρόεδρο της ομάδας, Ανχελ Τόρες, για τις απαιτήσεις του για την παραχώρηση του παίκτη. Η απάντηση που πήρε είναι ότι πρέπει ο Παναθηναϊκός να δώσει πολλά χρήματα για να τον αποκτήσει». Η Χετάφε δεν παραχωρεί τον βασικό της αμυντικό, εκτός αν της κατατεθεί μία πρόταση που ξεπερνάει τα 3 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά τον Περ Κρόλντρουπ, ο μάνατζερ του Δανού στόπερ, Ιπόλιτο Γκάλοβιτς, δήλωσε στη «SportDay»: «Ξεχάστε το. Δεν υπάρχει περίπτωση ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα. Θα μείνει στη Φιορεντίνα». Παράλληλα, ο ιταλικός Τύπος ανέφερε ότι το «τριφύλλι» προσφέρει ένα μεγάλο συμβόλαιο στον παίκτη της Φιορεντίνα, προκειμένου να απαντήσει θετικά και να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Επιστρέφουν Λέτο, Σαριέγκι

Στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού θα επανέλθει ο Σεμπαστιάν Λέτο στο σημερινό (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΝΕΤ) παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Εκτός του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, ο Νιόπλιας θα χρησιμοποιήσει τον Σαριέγκι σε ρόλο στόπερ, ενώ θα ξεκουράσει τον Νίνη.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Βύντρα, Μπιέρσμιρ, Σαριέγκι (ή Καντέ) και Σπυρόπουλο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Ζιλμπέρτο και δίπλα του θα είναι οι Κατσουράνης (δεξιά) – Καραγκούνης (αριστερά). Αριστερό χαφ θα είναι ο Λέτο και δεξί ο Σαλπιγγίδης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Σισέ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γκαλίνοβιτς, Νίνης, Τζιόλης, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος, Κλέιτον και Καρνέζης. Εκτός έμειναν οι Σιμάο, Γκάμπριελ, Σεϊταρίδης, Ρουκάβινα, Μαχλελής, Μαρίνος και Δάρλας.

Ο κ. Νιόπλιας επέστησε την προσοχή των ποδοσφαιριστών του στα στημένα, λέγοντας: «Θα κάνουμε προπόνηση στα στημένα, διότι ο αντίπαλος είναι δυνατός και επικίνδυνος στις στημένες φάσεις. Είναι ψηλή ομάδα και σημειώνει γκολ από φάουλ ή κόρνερ. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτόν τον τομέα. Να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και στα στημένα και στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα και στα 90 λεπτά. Από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι».

* Τις φήμες που θέλουν τη Σιένα να προτίθεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Γιούρκα Σεϊταρίδη διέψευσε ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Αλμπέρτο Μαλεζάνι, μιλώντας στη «SportDay»: «Τον Γιούρκα τον ξέρω ως παίκτη, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει θέμα για να τον πάρουμε. Δεν γνωρίζω τίποτα για τον Σεϊταρίδη».

* Μέχρι τη Δευτέρα θα έχει ανακοινωθεί η μεταγραφή του Ελίνι Δημούτσου στον Παναιτωλικό. Ο νεαρός μέσος απάντησε θετικά στην πρόταση της ομάδας του Αγρινίου και ο δανεισμός του θα ολοκληρωθεί άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES