9 Ιαν 2010

ΠΑΣ Γιάννινα: Μένουν πίσω Κοντογουλίδης και Μαϊστόροβιτς

Με τους Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς και Βαγγέλη Κοντογουλίδη να μην καταφέρνουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν και να μένουν τελικά εκτός αποστολής, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Ο Κροάτης αμυντικός παρέμεινε για μια ακόμα μέρα κλινήρης και δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Κοντογουλίδης που το έκανε, αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Από την τελευταία προπόνηση των Ηπειρωτών πριν το παιχνίδι της Κομοτηνής έλειψε, επίσης, ο Ντιμπαλά (ζήτησε άδεια για να μεταβεί στο Βέλγιο για προσωπικό του θέμα), ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπαλάφας και Βάντερσον, οι οποίοι, ωστόσο, (όπως και ο Κονγκολέζος) δεν έχουν ούτως ή άλλως δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι, λόγω καρτών.

Αναλυτικά, στην αποστολή του ΠΑΣ που θα ταξιδέψει στην Κομοτηνή, ο Θύμιος Γεωργούλης συμπεριέλαβε τους εξής: Ανδράλα, Βαγγελή, Ελευθερόπουλο, Κανακούδη, Κούσα, Κώτσιο, Μενδρινό, Μιχαήλ, Μιχαλόπουλο, Ντάσιο, Σαϊτιώτη, Σιαλμά, Σικαλιά, Τζάνη, Μπακαγιόκο, Μπουχάν, Σενόνε, Σίσιτς, Σιλά και Βαρτζιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES