2 Ιαν 2010

ΠΑΟ: Αποφασίζουν και προχωρούν σε πρόταση

Οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν προς το τέλος τους και στον Παναθηναϊκό προετοιμάζονται για να κλείσουν ένα-ένα τα «ανοιχτά» θέματα της ομάδας. Γι’ αυτόν το λόγο άλλωστε, έχει προγραμματιστεί ραντεβού (στις αρχές της εβδομάδας) μεταξύ των Πατέρα, Αντωνίου και Νιόπλια στο οποίο θα αποφασιστούν οι οριστικές κινήσεις που θα γίνουν για την απόκτηση αμυντικού. Πέρα από αυτό, θα παρθεί απόφαση και για τον σύλλογο στον οποίο θα πάει δανεικός ο Κλέιτον. Μικρή ανησυχία για τον Σισέ, δύσκολα με Εργοτέλη ο Ρουκάβινα.

Τείνει να εξελιχθεί σε σίριαλ, αλλά πλέον είναι ειλημμένη η απόφαση ο Παναθηναϊκός να ενισχυθεί με έναν παίκτη ευγνωσμένης αξίας που θα προσδώσει άλλο κύρος στην άμυνα της ομάδας. Αν και υπήρχε η σκέψη να μείνει το ρόστερ ως έχει, ο Νικόλας Πατέρας θα δώσει το «οκ» για την απόκτηση σπουδαίου αμυντικού στη σύσκεψη κορυφής που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα. Τα ονόματα που «παίζουν» για τη θωράκιση της αμυντικής γραμμής είναι γνωστά, με αυτό του Μάρκο Ματεράτσι να ξεχωρίζει προς στιγμήν. Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Νίκος Νιόπλιας, θα αναλύσει στα διοικητικά στελέχη της ομάδας τις σκέψεις του για τη συγκεκριμένη θέση και ίσως να προτείνει και άλλα ονόματα που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι και σήμερα. Κι’ αυτό γιατί δεν είναι εύκολη η απόκτηση του σκληροτράχυλου στόπερ της Ίντερ, ο οποίος δεν έχει εκφραστεί επίσημα για το ενδιαφέρον του ελληνικού συλλόγου προς το πρόσωπο του.

Παραχωρείται ο Κλέιτον, αλλά που;

Ένα άλλο θέμα που θα συζητηθεί είναι αυτό του Σίλβα Κλέιτον. Όπως έγινε με τον Βαγγέλη Μάντζιο, έτσι και με την υπόθεση Κλέιτον θέλουν να «τελειώνουν» γρήγορα στο «τριφύλλι». Η απόφαση να δοθεί δανεικός είναι οριστική και αμετάκλητη, αφού και δεν υπολογίζεται από τον Νιόπλια και μπορούν να μπουν κάποια λεφτά στο ταμείο του συλλόγου. Εξάλλου, αρκετές είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τα… πόδια του Βραζιλιάνου, με την Ανόρθωση και τον Ηρακλή να έχουν επιδείξει το μεγαλύτερο ζήλο. Οι Κύπριοι μάλιστα, μετά την απόκτηση του Μάντζιου, θέλουν να κάνουν το «κόλπο γκρόσο» και με τον 26χρονο μέσο, αλλά βρίσκονται μακριά 50.000 ευρώ για να το πραγματοποιήσουν.

Συγκεκριμένα, η «κυρία» του κυπριακού ποδοσφαίρου προσφέρει 150.000 ευρώ για τον δανεισμό του Βραζιλιάνου μέχρι το τέλος της περιόδου. Οι «πράσινοι» ζητούν 50.000 επιπλέον έτσι ώστε να καλυφθεί πλήρως το συμβόλαιο του 26χρονου μέσου και γι’ αυτό δεν έχει γίνει ακόμη το «deal». Γερά στο «παιχνίδι» βρίσκεται και ο Ηρακλής, με τον Σάββα Κωφίδη να εκφράζει συνεχώς την επιθυμία του να τον ντύσει στα κυανόλευκα.

Ερωτηματικό η συμμετοχή Σισέ

Εκεί που έδειχνε ότι ξεπερνάει πλήρως τις μικροενοχλήσεις που είχε στο δικέφαλο, ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης και μοιραία «γεννήθηκαν» ερωτηματικά σχετικά με τη συμμετοχή του στον αγώνα με τον Εργοτέλη. Αν και αποχώρησε προληπτικά, στο «τριφύλλι» τρέμουν το ενδεχόμενο να επιδεινωθούν οι ενοχλήσεις και γι΄ αυτό ο Νίκος Νιόπλιας σκέφτεται πόσο και αν θα χρησιμοποιήσει τον πρώτο σκόρερ της Σούπερ Λιγκ, στον αγώνα με τον Εργοτέλη. Πιο πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο ο Γάλλος να βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα και αν όλα πάνε καλά να αντικατασταθεί στη συνέχεια.

Από την άλλη, πολύ δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση με τους Κρητικούς ο Άντε Ρουκάβινα. Ο Κροάτης εξακολουθεί να ταλαιπωρείται στον μηρό και έχοντας χάσει μεγάλο μέρος των προπονήσεων, δύσκολα το τεχνικό τιμ θα ρισκάρει τη χρησιμοποίηση του. Άλλωστε, κανείς δεν εγγυάται ότι το πρόβλημα του θα έχει ξεπεραστεί μέχρι την Τετάρτη, την ημέρα δηλαδή, του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES