2 Ιαν 2010

ΟΣΦΠ: Στο χέρι της Μαρσέιγ

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τη μεταγραφή του Χατέμ Μπεν Αρφά στον Ολυμπιακό. Κι αυτό γιατί το ΔΣ της Μαρσέιγ θα συνεδριάσει μέσα στο σαββατοκύριακο για να αποφασίσει για την τύχη του 23χρονου αριστερού εξτρέμ. Η πρόταση των «ερυθρολεύκων» είναι δεδομένη, ενώ ο ίδιος ο Γάλλος άσος φέρεται έτοιμος να πει το «ναι» αν ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Μέχρι στιγμής ο σύλλογος της Μασσαλίας δεν έχει αποφασίσει αν παραχωρεί τον ποδοσφαιριστή, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως προβάλλει την απαίτηση να εισπράξει το 50% από τα 8-9 εκατ. ευρώ που κοστολογεί τον Μπεν Αρφά μέσα σε ένα χρόνο. Από πλευράς Ολυμπιακού προτείνουν διαφορετικό διακανονισμό (25% μπροστά και δόσεις από το Σεπτέμβριο και μετά) και συνεχίζουν να ελπίζουν, αλλά δεν θα περιμένουν για πολύ ακόμη την κατάληξη της υπόθεσης.

Μάλιστα λέγεται πως ήδη υπάρχει έτοιμη εναλλακτική λύση για την ενίσχυση στη θέση του αριστερού εξτρέμ, με ποδοσφαιριστή μη κοινοτικό που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκή ομάδα. Εξάλλου, αν αποφασιστεί να υπάρξει ενίσχυση και με έναν μεσοεπιθετικό, στη λίστα υπάρχουν τα ονόματα των Ελίας της Κορίνθιανς και Ντιέγκο Σόουζα της Παλμέιρας. Εξάλλου, τα σενάρια περί Νέρι Καστίγιο και Μίλαν Γιοβάνοβιτς δεν επιβεβαιώνονται από τους «ερυθρόλευκους».

Αν τον θέλουν, να πληρώσουν

Η φημολογία περί επικείμενης πρότασης της Λίβερπουλ στον Ολυμπιακό για τον Βασίλη Τοροσίδη έφτασε στα αυτιά των ανθρώπων της διοίκησης. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο πώλησης του διεθνούς άσου, αλλά θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά. Οι «κόκκινοι» του Ράφα Μπενίτεθ θα πρέπει να κάνουν πρόταση 7 και άνω εκατ. ευρώ για να έχουν τύχη να κάνουν δικό τους τον «Τόρο»(έχει ρήτρα 8 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του) και με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι αμφίβολο κάτι τέτοιο.

Πανέτοιμος ο Μέλμπεργκ

Κανονικά προπονήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής με την υπόλοιπη ομάδα ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός ηγέτης της «ερυθρόλευκης» άμυνας θεωρείται πλέον δεδομένο ότι θα δηλώσει «παρών» στο πρώτο και κρίσιμο ματς του 2010, κόντρα στην ΑΕΚ την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη.

Τόσο ο Ντουντού λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο πέλμα, όσο και ο Νικλητσιώτης εξαιτίας της ίωσης που τον ταλαιπωρεί, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο μέσο του Ολυμπιακού, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και αναμένεται να επανέλθει σύντομα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Στα θετικά της προπόνησης εντάσσεται και το γεγονός πως ο Λεντέσμα ακολούθησε κανονικά ένα μέρος της προπόνησης με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Πάντως δύσκολα θα είναι έστω και στην αποστολή, όπως και ο Ματ Ντάρμπισαϊρ, αφού είναι ανέτοιμοι. Εκτός πλάνων είναι και ο τιμωρημένος Γκαλίτσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES