8 Ιαν 2010

Δεν υπάρχει θέμα πώλησης του Σκόκο

Δεν υπάρχει θέμα πώλησης του ΣκόκοΚατηγορηματική ήταν η διάψευση της ΑΕΚ σε δημοσιεύματα που θέλουν την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στην πιθανή μεταγραφή εμπλέκεται και ο Παναθηναϊκός.
Σύμφωνα τουλάχιστον με την παρούσα κατάσταση είναι σχεδόν αδύνατον τη συγκεκριμένη περίοδο η ΑΕΚ να διαπραγματεύεται την πώληση του παίκτη, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει την παραχώρηση του, στο ποσό περίπου των 1,5 – 2 εκ. ευρώ και υψηλό ποσοστό μεταπώλησης.
Το συγκεκριμένο άρθρο θέλει την ΑΕΚ να αλλάζει γνώμη, μετά το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκη» βλέποντας και την απόδοση του Σκόκο, και να μην εμφανίζεται σε προγραμματισμένο ραντεβού για το θέμα, ενώ στο «κόλπο» φαίνεται ότι έχει μπει και ο Παναθηναϊκός. Από την πλευρά της ΑΕΚ, πάντως, διέψευδαν για μία ακόμα φορά χθες τις φήμες γύρω από το θέμα. «Είναι ειλημμένη απόφαση να μην τον παραχωρήσουμε, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Καλό θα ήταν να μην τον συντηρεί και ο Τύπος», είναι η θέση των «κιτρινόμαυρων», που με μια ειρωνική διάθεση έλεγαν για την πληροφόρηση που έκανε λόγο για συμφωνία με τον Ολυμπιακό: «Θέλουμε οχτώ εκ. ευρώ και τον Μήτρογλου. Αν μας τα δώσουν, τότε το συζητάμε»!
Εξάλλου, ακόμα και αν ισχύει η φημολογία περί παραχώρησης του Σκόκο, μετά την εμφάνιση και τα γκολ που πέτυχε εναντίον του Ολυμπιακού στο Φάληρο, θα ήταν τουλάχιστον… άστοχη κίνηση να παραχωρηθεί στους «ερυθρόλευκους» τώρα.
Ειδικά σε μία εποχή που οι οπαδοί δείχνουν ότι έχουν τη διάθεση να σταθούν στο πλευρό της ομάδας και να τη στηρίξουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES