8 Ιαν 2010

Γκέκας: «Δική μου επιλογή να φύγω»

Για τη δική του, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, απόφαση να αποχωρήσει από τη Λεβερκούζεν για χάρη της Χέρτα Βερολίνου μίλησε ο Φάνης Γκέκας στον novaΣΠΟΡ FM 94,6. O διεθνής επιθετικός μίλησε για την προσπάθεια της νέας του ομάδας να αποφύγει τον υποβιβασμό, για το αν τον προβληματίζει το γεγονός πως δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του, αλλά και για την Εθνική Ελλάδας και το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Για την απόφαση του να φύγει από τη Λεβερκούζεν, δήλωσε: «Πιο πολύ ήταν δική μου επιλογή και όχι της ομάδας μου. Η Χέρτα με κάλυψε με την πρότασή της και εγώ την αποδέχτηκα».

Όσον αφορά τις φήμες που ήθελαν τον Ότο Ρεχάγκελ να τον προτρέπει να πάει στο Βερολίνο, είπε: «Όχι, δεν μίλησα με τον κ. Ρεχάγκελ. Ήταν δική μου επιλογή. Ήθελα να φύγω και έφυγα».

Για το αν η Χέρτα μπορεί να αποφύγει τον υποβιβασμό, τόνισε: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να τα καταφέρουμε και να σωθούμε. Έχουμε μισό γύρο μπροστά μας και πιστεύω ότι μπορούμε».

Για την ετοιμότητά του, σημείωσε: «Οπωσδήποτε, θεωρώ ότι έμεινα λίγο πίσω επειδή δεν έπαιζα, αλλά αν συμμετέχω στις προπονήσεις και στα παιχνίδια θα επιστρέψω σε καλό επίπεδο».

Πως εξηγεί, όμως, ο Έλληνας στράικερ, το γεγονός πως παρότι δεν έπαιζε με την Μπάγερ, σκόραρε συνεχώς με την Εθνική μας ομάδα: «Δεν μπορώ να δώσω απάντηση σ’ αυτό. Ίσως αν έπαιζα συνέχεια να μην τα κατάφερνα…»

Τέλος, για την Εθνική ομάδα και το Μουντιάλ, σχολίασε: «Το θέμα είναι ότι η Εθνική πήγε στο Μουντιάλ και ελπίζω όλα τα παιδιά που θα πάνε εκεί να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES