20 Ιαν 2010

ΠΑΟ: «Τέλος, εκτός αν...»

Δύσκολα θα αποκτήσει ο Παναθηναϊκός κάποιον κεντρικό αμυντικό τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Όπως εξελίσσονται τα πράγματα, οι «πράσινοι» δεν θα πάρουν κάποιον στόπερ, εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά μέσα στις επόμενες ημέρες, μέχρι τη λήξη των μεταγραφών.

Δηλαδή, αν η Χετάφε αποφασίσει να παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού τον Ντίας, τότε το «τριφύλλι» θα πάρει τον Αργεντινό αμυντικό. Ωστόσο, οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι μηδαμινές και στον Παναθηναϊκό όλα δείχνουν ότι θα προχωρήσουν ως έχουν μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Εν τω μεταξύ, ο αγγλικός Τύπος υποστήριξε ότι η διοίκηση της Μίντλεσμπρο ζήτησε από τον προπονητή Γκόρντον Στράχαν να δώσει σε κάποια ομάδα τον Εμάνουελ Πόγκατετς, προκειμένου να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής που θέλει ο Σκωτσέζος τεχνικός. Από την πλευρά τους, στον Παναθηναϊκό δεν έχουν καμία τέτοια πληροφόρηση και, μάλιστα, δεν φέρονται πλέον να κοιτάζουν την περίπτωση του Αυστριακού.

Άλλωστε, ο Νίκος Νιόπλιας έχει εκφράσει την προτίμησή του για την απόκτηση του Ντίας. Όσον αφορά την υπόθεση του Ντουγκλάο, η περίπτωση του στόπερ της Καβάλας δεν προχωράει επειδή πιάνει θέση ξένου και οι «πράσινοι» δεν είναι σίγουροι ότι μπορεί να πάρει θέση βασικού στην ομάδα. Πάντως, αν δεν υπάρξει τώρα θετική έκβαση στο θέμα του Ντίας, τότε δεν αποκλείεται το «τριφύλλι» να κινηθεί για την απόκτησή του το καλοκαίρι.

Η τριπλή ανησυχία του Νιόπλια

Την κατάσταση του Σεμπαστιάν Λέτο και του Σωτήρη Νίνη περιμένει να δει ο Νίκος Νιόπλιας, ύστερα από το χθεσινό ρεπό που έδωσε στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός υποφέρει από κάκωση στα πλευρά και χθες πήγε στην Παιανία να προπονηθεί μόνος του, αλλά εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις. Το ιατρικό επιτελείο του «τριφυλλιού» εκτιμά ότι ο Λέτο θα είναι καλά μέχρι το Σάββατο και θα αγωνιστεί την Κυριακή κόντρα στον Άρη.

Από την πλευρά του, ο Νίνης αισθάνεται βαρύ τον δικέφαλο του ποδιού του και το πιο πιθανό είναι σήμερα να ακολουθήσει θεραπεία. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός χρειάζεται να δείξει προσοχή και αναμένεται να είναι τεθεί στη διάθεση του κ. Νιόπλια για τη μάχη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όσον αφορά τον Σιμάο, ο προπονητής του «τριφυλλιού» περιμένει η Μοζαμβίκη (που αντιμετωπίζει τη Νιγηρία) να αποκλειστεί σήμερα από το Κόπα Άφρικα και ο παίκτης να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς. Αν ο νεαρός μέσος προπονηθεί το Σάββατο με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκό, πιθανότατα θα βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα με τον Αρη, για να παίξει αν χρειαστεί ως αλλαγή για κάποιο διάστημα.

* Στις 600.000 ευρώ «τα βρήκαν» ο Παναθηναϊκός και ο Χενκ Τεν Κάτε για την αποζημίωση του Ολλανδού τεχνικού.

* Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, στο παιχνίδι με τη Ρόμα στο ΟΑΚΑ στις 18 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται πιθανότατα ο βοηθός του Ραϊμόν Ντομενέκ στην εθνική Γαλλίας, Αλέν Μπογκοσιάν, για να τσεκάρει τον Τζιμπιλ Σισέ.

* Στις προτάσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, του Μπάμπη Βωβού και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού καλείται να δώσει λύση η κ. Τίνα Μπιρμπίλη, ύστερα από την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη. Η υπουργός Περιβάλλοντος γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες και θα επιδιώξει σύντομα να πάρει τις αποφάσεις της και να τρέξει το έργο. Μέσα στην εβδομάδα μάλιστα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση τόσο με εκπροσώπους της ΠΑΕ όσο και με την ηγεσία του Ερασιτέχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES