28 Δεκ 2009

«Τρέχει» για να «δέσει» Ταχτσίδη

Τις προθέσεις του Παναγιώτη Ταχτσίδη για την ανανέωση του συμβολαίου του καλείται να μάθει ο Νίκος Θανόπουλος, ο οποίος φέρεται να έχει λάβει εντολή από τους μετόχους της ΑΕΚ. Το συμβόλαιο του νεαρού μεσοεπιθετικού λήγει το καλοκαίρι και από τον Ιανουάριο θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Για αυτό το λόγο αναμένεται να υπάρξει ραντεβού των δύο πλευρών μέσα στις επόμενες ημέρες. Το περασμένο καλοκαίρι ο 18χρονος μεσοεπιθετικός δεν είχε συμφωνήσει με τις προτάσεις που του είχαν γίνει από τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι του πρόσφεραν κλιμακούμενο τετραετές συμβόλαιο (περίπου 100.000 ευρώ οι ετήσιες αποδοχές σε μέσο όρο) συν μπόνους συμμετοχών και κατάκτησης στόχων.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη είχε διαφωνήσει με τους όρους που πρότεινε η «Ένωση» και η άλλη πλευρά δεν θέλησε να βελτιώσει την πρότασή της «για να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες στα αποδυτήρια». Για λόγους δικαιοσύνης θα έπρεπε να ανεβάσει και τις αποδοχές παικτών όπως οι Γκέντσογλου και Παυλής. Από τότε δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη και η ΑΕΚ καλείται να «τρέξει» για να «δέσει» τον Ταχτσίδη, πριν να είναι αργά…

Εκτός του Ταχτσίδη, υπάρχουν ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς λήγουν τα συμβόλαιά τους. Στην κορυφή βρίσκεται το όνομα του Γκουστάβο Μαντούκα, το συμβόλαιο του οποίου αγγίζει τις 400.000 ευρώ ετησίως.

Ακολουθεί ο Χουανφράν, ο οποίος είχε δηλώσει στη «SportDay» ότι μένει και με... λιγότερα (εισπράττει περίπου 700.000 ευρώ ετησίως), αλλά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν φαίνεται να υπολογίζει τον Ισπανό μπακ. Τρίτος στη σειρά είναι ο Ενσαλίβα, του οποίου οι αποδοχές φτάνουν τις 320.000 ευρώ ετησίως και φέτος δεν έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του.

Τέλος, ο Λαγός (των 360.000 ευρώ ετησίως) δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή του και φαίνεται ότι θα αποτελέσει παρελθόν.

Δεν τα παρατούν για Ντούσκο

Στην κορυφή των Βόσνιων παραμένει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, για τον οποίο είναι διατεθειμένοι να περιμένουν τις εξελίξεις στην ΑΕΚ. Η εθνική Βοσνίας έχει καταθέσει πρόταση στον Σερβοέλληνα τεχνικό, ο οποίος έχει απαντήσει αρνητικά και οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να παρατήσουν τη συγκεκριμένη περίπτωση.

«Στην τελευταία συνάντησή μας στην ομοσπονδία μιλήσαμε περισσότερο για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Σάφετ Σούσιτς. Μίλησα με τον Μπάγεβιτς και έχει δύο χρόνια συμβόλαιο ακόμα με την ΑΕΚ στην Ελλάδα. Μίλησα και με τον Σούσιτς και θέλει να αναλάβει την εθνική. Την Τρίτη (αύριο) θα συναντηθούμε πάλι στην ομοσπονδία για να μιλήσουμε για το θέμα. Εχουμε χρόνο μπροστά μας για να αποφασίσουμε», δήλωσε ο πρόεδρος της Βοσνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES