28 Δεκ 2009

Τον νέο χρόνο η συνάντηση

Την επόμενη εβδομάδα, άρα… τον νέο χρόνο μετατέθηκε η συνάντηση του Νικόλα Πατέρα, Κώστα Αντωνίου και Νίκου Νιόπλια για να αποφασίσουν εάν θα προχωρήσει ο Παναθηναϊκός σε απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.


Αρχικά, υπήρχε η πληροφορία ότι το «ραντεβού» θα γινόταν την Δευτέρα αλλά κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο. Και αυτό γιατί ο Κώστας Αντωνίου επιστρέφει από το εξωτερικό, την στιγμή που ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικόλας Πατέρας αναχωρεί…
Ακόμη και έτσι, η πρόθεση του Νίκου Νιόπλια είναι γνωστή και στους δύο άνδρες. Ο προπονητής των «πράσινων» έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός στόπερ που θα κάνει τη …διαφορά.

Πάντα, προτεραιότητα της διοίκησης είναι η αποχώρηση κάποιων παικτών (Μάντζιου, Τζιόλη, Κλέιτον) για να μειωθεί ο αριθμός του ρόστερ και στη συνέχεια να γίνει μεταγραφή αμυντικού.
Καθιερώνει Νίνη

Να καθιερώσει τον Σωτήρη Νίνη στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού σκοπεύει ο Νίκος Νιόπλιας. Ο τεχνικός του τριφυλλιού θεωρεί ότι ο νεαρός άσος μπορεί να δώσει μεγάλη βοήθεια τόσο στην κυκλοφορία της μπάλας αλλά και …λύσεις στην επίθεση. Έτσι, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι δεν πρόκειται να γίνει κίνηση για μέσο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES