28 Δεκ 2009

O διαιτητής Έβρεμπο έγινε μοναχός!

O διαιτητής Έβρεμπο έγινε μοναχός!Σε μία απόφαση ζωής προχώρησε ο διάσημος διαιτητής Τομ Χένινγκ Έβρεμπο. Ο 43χρονος Νορβηγός αποφάσισε να εγκαταλείψει τα εγκόσμια προκειμένου να γίνει μοναχός Ο Έβρεμπο επιθυμεί να κυρήξει το θέλημα του Θεού παίρνοντας μέρος σε ιεραποστολές.

Ο Σκανδιναβός ρέφερι, ο οποίος παράλληλα με την διαιτησία εργάζονταν και ως ψυχολόγος επιβεβαίωσε την έρπουσα φημολογία των τελευταίων ημερών ζητώντας παράλληλα συγνώμη απ'όσες ομάδες αδίκησε με τις αποφάσεις του.

"Ναι, θέλω να κάνω κάτι τέτοιο. Ζητώ δημόσια συγγνώμη για την Τσέλσι, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον κόσμο. Θα γίνω ιεραπόστολος".

Οι "Ερινύες" εξακολουθούν να καταδιώκουν τον Έβρεμπο που αποζητά αποκούμπι στην εκκλησία ως "πατέρας Κνουτ"!

"Επιχείρησα να βρω κάποια εξήγηση στα κείμενα του Φρόιντ ή κάποιου άλλου ψυχολόγου, αλλά δεν τα κατάφερα. Έχω ζήσει κάτι σαν κόλαση, αφού κάθε μέρα νιώθω ότι με κυνηγούν ο Ντρογκμπά, ο Μπάλακ και ο Εσιέν. Δεν μπορώ να ζήσω έτσι.

Το λάθος μου είχε πολλές συνέπειες, επειδή η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το Champions League, το Σουπερ Καπ Ευρώπη και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων" τόνισε χαρακτηριστιά αναφερόμενος στον περυσινό ημιτελικό στο Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στους "μπλε" του Λονδίνου και την Μπαρτσελόνα που στιγμάτισε την καριέρα του.

Δείτε στιγμιότυπα και αντιδράσεις από το ματς που σημάδεψε τη ζωή του Έβρεμπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES