19 Οκτ 2009

ΑΕΚ: Η υπομονή τελείωσε…

Την απογοήτευση του κόσμου της ΑΕΚ προκάλεσε η χθεσινή απόδοση της ομάδας, παρότι η «Ένωση» νίκησε με 3-2 τον Πανθρακικό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων» περίμεναν καλύτερη εμφάνιση και δεν θέλησαν να κρύψουν τη δυσφορία τους για αυτό που παρακολούθησαν.

Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» από τον τελευταίο του βαθμολογικού πίνακα, αφού πρώτα καρδιοχτύπησε. Η «Ένωση» προηγήθηκε με 3-1, αλλά o Πανθρακικός δεν παράτησε το ματς. Ο Ρομπέρ με ένα εκπληκτικό γκολ μείωσε σε 3-2 και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο δοκάρια.

Τα πρώτα γιουχαΐσματα ακούστηκαν στο 75’ του ματς κι ενώ είχαν περάσει κάποια λεπτά από τη μείωση του σκορ σε 3-2, χωρίς οι «κιτρινόμαυροι» να έχουν αντιδράσει ουσιαστικά στο παιχνίδι. Οι αποδοκιμασίες εντάθηκαν στο 78ο της αναμέτρησης, έπειτα από το πρώτο δοκάρι του Πανθρακικού.

Στη συνέχεια, οι «Ενωσίτες» εξέφρασαν με διάφορα συνθήματα της απογοήτευσή τους: «Παίξτε μπάλα, ρε, παίξτε μπάλα, ρε, η υπομονή τελείωσε θα σας γαμ...», ήταν το σύνθημα των φίλων της ΑΕΚ και δείχνει ότι ο κόσμος έχει αγανακτήσει από τα όσα παρακολουθεί το τελευταίο διάστημα.

Το επόμενο σύνθημα που ακούστηκε ήταν το: «Οποιος δεν μπορεί, να πάει να γαμ...». Τρία λεπτά πριν από τη λήξη του 90λεπτου οι φίλοι της «Ένωση» επέλεξαν τη σιωπηρή διαμαρτυρία, που διακόπηκε στο τρίτο το λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Γκερέιρο έκανε καθυστερήσεις στο κόρνερ για να ολοκληρωθεί ο αγώνας με αυτή την αγχωτική νίκη της ΑΕΚ.

Θερμό επεισόδιο με Λεονάρντο

Φραστικό επεισόδιο με οπαδούς της ΑΕΚ είχε ο Λεονάρντο, κατά την αποχώρησή του από το Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της «Ένωσης» κατευθυνόταν στο αυτοκίνητο μαζί με τη γυναίκα του και το παιδί του, όταν το πλησίασε ένας φίλος της ομάδας και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Οπαδός: «Παίξε λίγο μπάλα ρε. Με πάθος και πείσμα».
Λεονάρντο: «Καλά, με εμένα τα βάζετε;».
Οπαδός: «Ναι, γιατί από σένα περιμένουμε πολλά».
Λεονάρντο: «Άντε γαμ..».

Στο φραστικό επεισόδιο συμμετείχαν και άλλοι οπαδοί, μέχρι να επέμβει σε ρόλο «πυροσβέστη» ο Ζεράλντο, ο οποίος είχε «Δεν χρειάζονται αυτά» και αποχώρησε μαζί με τον Λεονάρντο.

To βλέμμα στην ΜΠΑΤΕ

Από σήμερα η προσοχή στρέφεται στην αναμέτρηση της Πέμπτης με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Για το ματς της Λευκορωσίας δεν υπολογίζεται οι τιμωρημένοι Αραούχο και Γεωργέας, οι τραυματίες Κουτρομάνος, Αλεξόπουλος και Ζεράλντο, καθώς και ο Γκερέιρο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Αντίθετα ο Κρίστιαν Νέμεθ επιστρέφει στις προπονήσεις μετά από μακρά απουσία λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική Νέων της Ουγγαρίας και πιθανότατα θα είναι στην αποστολή. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προβληματίζεται για το ποιος θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας, αφού εκτός μάχης είνα οι Αραούχο, Γεωργέας και Κουτρομάνος. Ένας εκ των Ενσαλίβα, Γιάχιτς ή Μάκου είναι οι πιθανές λύσεις που εξετάζονται.

Συζητά με επενδυτές ο Νοτιάς

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο το επόμενο διάστημα να σημειωθούν σημαντικές εξελίξεις στα διοικητικά της ΑΕΚ. Όπως έγινε γνωστό, ο Νίκος Νοτιάς έχει εξασφαλίσει ότι έχει στην κατοχή του στο πλειοψηφικό πακέτο της ΑΕΚ και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις με επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να εμπλακούν στην «Ένωση». Μάλιστα, κάποιος επιχειρηματίας εξέφρασε την επιθυμία να μπει στην ΠΑΕ και ζήτησε από τον αντιπρόεδρο της ομάδας να μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES