19 Οκτ 2009

"Λιοντάρια" από την Ρόδο

Στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β' Εθνικής, μαζί με Ολυμπιακό Βόλο και Εθνικό Αστέρα, αναρριχήθηκε ο Διαγόρας που νίκησε στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό με 2-1. Ταραχούλσκι και Μιλόσκοβιτς έδωσαν αέρα δύο τερμάτων, ο Ανάκογλου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, ενώ ο Τάντιτς στις καθυστερήσεις είχε σουτ στο δοκάρι.
Οι ροδίτες έδειξαν από τα πρώτα λεπτά τις διαθέσεις του και μόλις στο 9'  άνοιξαν το σκορ με το Ταραχούλσκι να νικάει τον Κυριακίδη. Οι γηπεδούχοι ήταν αναγκασμένοι να αναζητήσουν το γκολ της ισοφάρισης, γεγονός που διευκόλυνε την ομάδα του Δερμιτζάκη που στην συνέχεια του αγώνα ακολούθησε τακτική αντεπιθέσεων.
Σε μία από αυτές, ο Μιλίσκοβιτς στο 77' κλείδωσε τη νίκη για τους φιλοξενούμενους, διπλασιάζοντας τα τέρμα της ομάδας του. Το μόνο που κατάφεραν τα "λιοντάρια" ήταν να μειώσουν στο 81' με τον Ανάκογλου, αν και στις καθυστερήσεις ο Τάντις απώλεσε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, σημαδεύοντας το δοκάρι. Λίγο νωρίτερα ωστόσο, ο Σολάκης είχε κερδίσει πέναλτι αλλά ο Ρούσεφ δεν κατάφερε να το μετατρέψει σε γκολ.
Πανσερραϊκός (Γκιγέρμο Όγιος): Κυριακίδης, Γαλανόπουλος (65' Γεωργίου), Κάστρο (56' Γεωργιάδης), Σκάγκλια, Παπάζογλου, Βοσκόπουλος, Ριμόλντι, Τάσιτς, Αθανασιάδης, Λεοζίνιο, Κόντος (65' Ανάκογλου).
Διαγόρας (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπριλάκης, Σαλαμαστράκης, Κωνσταντινίδης, Σολάκης, Ρούσεφ (90' Δήμου), Μιλόσκοβιτς, Χρήστου, Κορακάκης, Ταραχούλσκι (50' Σπάρταλης), Τσιάτσιος (84' Μπακομήτρος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES