19 Οκτ 2009

ΠΑΟ: Παρέμεινε στην κορυφή, κοιτάει Στουρμ

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα στον Παναθηναϊκό, μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στην έδρα της Νέας Καβάλας. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να φύγουν με τον έναν βαθμό από το «Ανθή Καραγιάννη», αν και στο ημίχρονο του αγώνα βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 από τους γηπεδούχους. Πριν τη διεξαγωγή του ματς στόχος όλων στο «τριφύλλι» ήταν το 7x7, ωστόσο τα πλάνα στην ανάπαυλα της αναμέτρησης διαφοροποιήθηκαν και η ισοπαλία τελικώς ήταν ένα καλοδεχούμενο αποτέλεσμα.

Στο πρώτο μέρος του ματς ήταν αισθητά καλύτεροι οι Καβαλιώτες, όμως με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι «πράσινοι» έδειξαν διάθεση να ανατρέψουν την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί. Σημαντικό ρόλο στην αλλαγή της εικόνας του Παναθηναϊκού έπαιξε η είσοδος του Σαλπιγγίδη και του Καραγκούνη.

Το «τριφύλλι» κατάφερε να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, χάρη στα δύο τέρματα που σημείωσαν ο Κατσουράνης και ο Σισέ. Ο διεθνής μέσος ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα μαζί με τον Γάλλο επιθετικό, αφού ο πρώτος σκόραρε στο 56’ του αγώνα και δημιούργησε το δεύτερο γκολ που πέτυχε ο 29χρονος φορ με την εκπνοή της αναμέτρησης.

Τώρα, στον Παναθηναϊκό στρέφουν την προσοχή τους στο ματς της Πέμπτης (22:05, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΑΝΤ-1) με τη Στουρμ Γκρατς, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Europa League. Οι «πράσινοι» θέλουν κόντρα στους Αυστριακούς τη νίκη, με την οποία θα παραμείνουν στη δεύτερη θέση του 6ου ομίλου και θα περιμένουν «στραβοπάτημα» της Γαλατάσαραϊ με τη Ντιναμό Βουκουρεστίου, προκειμένου περάσουν εκείνοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι δηλώσεις των παικτών μετά το τέλος του αγώνα:

Σισέ: «Μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερα από ένα βαθμό. Μερικές φορές, όμως, πρέπει να συμβιβάζεσαι και να παίρνεις αυτό που είναι να πάρεις. Μην ξεχνάτε ότι ο ένας βαθμός είναι καλύτερος από κανέναν. Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά έτσι όπως πήγαν τα πράγματα, είναι θετικό. Πολλές ομάδες θα χάσουν βαθμούς στην Καβάλα. Είναι καλός, λοιπόν, ο βαθμός σε μία δύσκολη έδρα».

Ερωτηθείς αν αισθάνεται ότι η ομάδα του έχασε έδαφος στη μάχη του πρωταθλήματος, ο Γάλλος επιθετικός απάντησε: «Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Σαφώς, όμως, είναι καλύτερο να οδηγείς την κούρσα από το να κυνηγάς. Είμαστε ακόμα στην κορυφή κι αυτό είναι καλό».

Σαλπιγγίδης: «Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο ορεξάτοι. Η Καβάλα μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Εμείς παλέψαμε μέχρι τέλους και είναι σημαντικό πως ισοφαρίσαμε. Πιστεύω πως θα διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε πέρυσι και θα πάρουμε εμείς τον τίτλο. Πέρυσι δεχόμασταν γκολ από μικρές ομάδες και δεν είχαμε λύσεις. Δείξαμε όμως ότι φέτος έχουμε τις επιθετικές ικανότητες να γυρίσουμε τέτοια παιχνίδια».

Καντέ: «Μετά τον τραυματισμό μου, αγωνίζομαι στο αριστερό άκρο. Αντιμετώπισα προβλήματα, αλλά ξεκαθαρίζω ότι δεν παραπονιέμαι. Κάθε μέρα σκέφτομαι πόσο τυχερός είμαι που βρίσκομαι εδώ»!

Κατσουράνης: «Δεν είναι μόνο οι φωνές. Μόνοι μας και συζητώντας με τον προπονητή είπαμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα. Το προσπαθήσαμε. Και ευτυχώς πήραμε κάτι από αυτό το ματς». Οσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, ο μέσος του Παναθηναϊκού υποστήριξε: «Αν ισοφαρίζαμε στη φάση του Καραγκούνη, στην εκπληκτική ενέργεια που έκανε ο Γιώργος, θα παίρναμε το ματς. Βοήθησαν πολύ τα παιδιά που μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν πρέπει να ξανακάνουμε εμφανίσεις σαν αυτή του πρώτου ημιχρόνου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES