9 Σεπ 2009

Πάμε για το 3Χ3

Διαδικαστικού χαρακτήρα είναι το αποψινό (20.15) παιχνίδι με το Ισραήλ για την Εθνική μας ομάδα. Η Ελλάδα έχει ήδη προκριθεί ως πρώτη, ενώ το συγκρότημα του Σβι Σερφ έχει έτοιμες τις βαλίτσες επιστροφής. Άρα, άγχος δεν υπάρχει και είναι ευκαιρία για ξεκούραση και δοκιμές από τον Καζλάουσκας.

Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι η γαλανόλευκη δε θέλει, ή δεν θα κυνηγήσει τη νίκη. Κάθε άλλο. Η πολύ καλή εικόνα που έχει δείξει μέχρι στιγμής θα συνεχιστεί και αυτός είναι ο στόχος όλων. Άλλωστε, παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα γίνεται και καλύτερη και βρίσκει ρυθμό, πράγμα που θα χρειαστεί στην επόμενη φάση και φυσικά στα χιαστί παιχνίδια των προημιτελικών.

Στην επόμενη φάση το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μπει με 2-0 νίκες, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τη μετέπειτα πορεία του. Η δεύτερη θέση του ομίλου είναι ακόμα ανοικτή, με το νικητή του αγώνα Σκόπια-Κροατία να την κατακτά.

Στο νέο γκρουπ που θα σχηματιστεί για την Ελλάδα, θα μπουν και οι ομάδες του Β’ ομίλου. Η μόνη που έχει εξασφαλίσει ως τώρα την πρόκριση είναι η Γαλλία, ενώ τα εναπομείναντα δύο εισιτήρια διεκδικούν τρεις ομάδες: η Ρωσία, η Γερμανία και η Λετονία, με τα πάντα να είναι ανοικτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES