9 Σεπ 2009

Νίνης: «Αξίζουμε να περάσουμε»

Ο Σωτήρης Νίνης μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για το χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη της Αγγλίας (1-1), τονίζοντας: «Ημασταν καλύτεροι, αλλά δεν μας ήθελε. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Αξίζουμε να περάσουμε». Τι είπε για τον Νίκο Νιόπλια, αλλά και την ομοιογένεια που υπάρχει στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σωτήρης Νίνης

- Για το χθεσινό παιχνίδι: «Ξεκινήσαμε μουδιασμένα, στη συνέχεια κάναμε ευκαιρίες και ισορροπήσαμε. Παίξαμε καλύτερα από τους Αγγλους, αλλά δεν μας ήθελε. Εχασε και ο Κώστας (σ.σ. ο Μήτρογλου) τετ α τετ που δεν χάνει ποτέ. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Επειδή είμαι με τα παιδιά σχεδόν τρία χρόνια, είμαστε δεμένοι ξέρουμε ο καθένας πως παίζει ο άλλος. Ξέρουμε τι κινήσεις πρέπει να κάνουμε. Τρία χρόνια υπάρχει ο ίδιος προπονητής. Ταλέντο υπάρχει, αλλά μετράει η ομοιογένεια και αυτό είναι σημαντικό».

- Για τις πιθανότητες πρόκρισης στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος: «Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε και να περάσουμε στα τελικά του ευρωπαϊκού. Στην αρχή μας φάνηκε λίγο δύσκολο, αλλά και ο προπονητής μας μας είπε ότι πιστεύει σε εμάς. Αξίζουμε να περάσουμε και να βρισκόμαστε στα τελικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES