9 Σεπ 2009

Η ώρα του Κόκκαλη!

Την κατάσταση στα χέρια του αναμένεται να πάρει ο Σωκράτης Κόκκαλης, που αυτή την ώρα μιλάει με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν θα σταθεί μόνο στην εικόνα της ομάδας στο Παγκρήτιο Στάδιο και την ντροπιαστική ήττα (5-0) από τον Εργοτέλη, αλλά και σε όσα ακούγονται για τις σχέσεις του προπονητή με τους παίκτες.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θέλει να μάθει αν ο Γεωργιανός έχει -αν έχει- πρόβλημα με κάποιους ποδοσφαιριστές, τι γίνεται με την προπόνηση και τα εργομετρικά τεστ και για ποιο λόγο η ομάδα εμφανίζεται κουρασμένη και χωρίς δυνάμεις. Ο κ. Κόκκαλης θα ζητήσει, επίσης, να ενημερωθεί για το πλάνο του Κετσπάγια εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη, αφού το πρόγραμμα των «ερυθρολεύκων» το επόμενο διάστημα είναι ιδιαίτερα «φορτωμένο» (σ.σ.: θα κληθεί να αντιμετωπίσει Άλκμααρ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρσεναλ μέσα σε διάστημα 20 ημερών).

Εκείνο που θα πει ο πρόεδρος του πειραϊκού συλλόγου στον 41 ετών προπονητή είναι ότι οφείλει να βρει τις λύσεις που χρειάζονται και να παρουσιαστεί η ομάδα όπως πρέπει στα επόμενα παιχνίδια. Ο κ. Κόκκαλης αναμένεται να φέρει άπαντες προ των ευθυνών τους, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί και μια επίσκεψη στου Ρέντη για να μιλήσει και στους παίκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES