14 Αυγ 2009

Sold out και επίσημα!


Παρά το γεγονός ότι η Αθήνα μοιάζει με εγκαταλελειμμένη πολιτεία λόγω του Δεκαπενταύγουστου, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κατάφεραν σε λιγότερο από 48 ώρες να εξαντλήσουν τα εισιτήρια για τον αγώνα της Τετάρτης με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ, δείχνοντας για μία ακόμη φορά την πίστη τους στην ομάδα. Aνακοίνωσε το sold out η ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι τα προς διάθεση εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα με την Ατλέτικο στα εκδοτήρια της Λ. Αλεξάνδρας εξαντλήθηκαν. Εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων προς διάθεση παραμένει στις μπουτίκ στο Mall, στο Χαλάνδρι και στο Περιστέρι".


Προχωράει για Κολοτσίνι...
Στην τελική ευθεία για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οπως έχουμε αναφέρει, οι "πράσινοι" εξετάζουν προσεκτικά κάποιες περιπτώσεις στόπερ όμως το όνομα του Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι είναι αυτό που εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλότερα στη λίστα.

Μάλιστα δεν αποκλείεται σύντομα να κατατεθεί επίσημη πρόταση στην Νιουκάστλ, που τον έχει βγάλει (κι επισήμως) στο σφυρί, οριοθετώντας ως τιμή εκκίνησης των συζητήσεων τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Επιπλέον και ο παίκτης θέλει να φύγει από τις "καρακάξες", αφού δεν επιθυμεί να τις ακολουθήσει στην Τσάμπιονσιπ. Γι' αυτό μάλιστα είναι διατεθειμένος ακόμη και να ρίξει λίγο τις οικονομικές του απολαβές, από τα 2,1 εκατ. ευρώ που παίρνει στη Νιούκαστλ, πιο κάτω από τα 2 εκατ.

Για την απόκτηση του Κολοτσίνι έχουν δείξει ενδιαφέρον και δύο ακόμη σύλλογοι, ωστόσο κανείς εξ αυτών αγωνίζεται στα Κύπελλα Ευρώπης, κάτι που αποτελεί επιθυμία του παίκτη.

Βέβαια θα πρέπει να επαναλάβουμε ότι στα υπόψιν παραμένουν και άλλες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα αυτή του συμπατριώτη του Κολοτσίνι, Κάτα Ντίας της Χετάφε που κοστολογείται περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ από την ισπανική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES