14 Αυγ 2009

Aνανέωσε μέχρι το 2012 ο Σάντος!


Σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ για δύο ακόμα χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2012, ήρθε ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός συναντήθηκε με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, συμφώνησαν σε όλα και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αποχώρησε από την προπόνηση ο Σορλέν
Ανησυχία προκύπτει στον ΠΑΟΚ για τον Ολιβιέρ Σορλέν. Ο Γάλλος μέσος αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και χρειάζεται να παρέλθουν 48 ώρες για να εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του. Εκφράζονται φόβοι για απουσία του από την ενεργό δράση για ένα μήνα!

Σε εξετάσεις, ακόμη, υποβλήθηκε ο Τζο Μπιζέρα για τον τραυματισμό που υπέστη στο φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη με τον Εργοτέλη, οι οποίες έδειξαν ότι δεν έχει πειραχθεί ο μυς στο πόδι του. Θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα όταν υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις που αισθάνεται.

Στις υποχρεώσεις του «Δικεφάλου» επέστρεψαν οι διεθνείς Βασίλης Κουτσιανικούλης, Θανάσης Παπάζογλου. Με ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν να κινούνται οι Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, Νίκος Αραμπατζής και με θεραπεία οι Πάμπλο Κοντρέρας, Γιώργος Φωτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES