14 Αυγ 2009

Κλάζνιτς, Νοντά και Κέζμαν


Ο Ολυμπιακός μπορεί να "καίγεται για την απόκτηση αριστερού μεσοεπιθετικού, αφού το κενό από την αποχώρηση του Τζόρτζεβιτς και την απώλεια του Λέτο δεν έχει καλυφθεί, στα γραφεία της ΠΑΕ όμως φτάνουν προτάσεις για σέντερ φορ. Κλάζνιτς, Νοντά και Κέζμαν φέρεται να έχουν προταθεί.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Κροάτης φορ της Ναντ, η οποία υποβιβάστηκε στη Β' κατηγορία, φέρεται να είπε στους ανθρώπους της γαλλικής ομάδας ότι: "Με θέλει ο Ολυμπιακός και μάλλον θα τα βρούμε! Οπότε σύντομα θα φύγω...".

Ο Κλάζνιτς την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 28 ματς (εκ των οποίων τα 22 ως βασικός) και πέτυχε 6 γκολ, αριθμός που δεν δικαιολόγησε τα 8 εκατ ευρώ που του πρόσφερε η γαλλική ομάδα για 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Την ίδια ώρα από τη Γαλλία έχει κυκλοφορήσει ότι οι "ερυθρόλευκοι" ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Σαμπανί Νοντά της Γαλατασαράι. Μάλιστα κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Νις η οποία ενδιαφέρεται για τον παίκτη έχει ως αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην κούρσα της απόκτησης του Κογκολέζου επιθετικού.

Σε ότι αφορά την περίπτωση του Ματέγια Κέζμαν, προτάθηκε από μάνατζερ, καθώς παραχωρείται από την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία θέλει να τον ξεφορτωθεί. Για τον Σέρβο φέρεται να ενδιαφέρεται και η Μάλαγα που πρόσφατα απέκτησε τον Εντίνιο από την ΑΕΚ.

Κοιτάζει τον Φερναντίνιο
Σε ότι αφορά τη θέση που πραγματικά "πονάει" ο Ολυμπιακός, το τελευταίο όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του Φερναντίνιο. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της Μπαρουέρι (ομάδα πρώτης κατηγορίας της Βραζιλίας) θεωρείται πολύ καλή περίπτωση, όμως τα 5 εκατ. ευρώ που απαιτεί η ομάδα του είναι "τσουχτερή" τιμή...

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τουρνουά "Εγνατία"
Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής του τουρνουά ποδοσφαίρου νέων «Εγνατία», που φιλοξενήθηκε το απόγευμα στο γήπεδο του Λαχανά. Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι και το τελευταίο λεπτό, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν τον Ηρακλή με 2-1, έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον Βασιλόγιαννη, ο οποίος, εκτός των δύο τερμάτων που σημείωσε, έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με το πέναλτι του Βασιλόγιαννη. Ο Ηρακλής ισοφάρισε με τον Τσίτσια στο 54', όμως πέντε λεπτά αργότερα ο νεαρός σκόρερ του Ολυμπιακού από κοντά πέτυχε το δεύτερο γκολ του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Αμέσως μετά πανηγύρισε βγάζοντας τη φανέλα του, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον διαιτητή κ. Πετρίδη.

Διαιτητές του τελικού ήταν οι: Πετρίδης, Μερκενίδης και Δημητριάδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Σάρντες, Ιβανίδης, Τούσιας, Κότσιος, Παπαστεργίου, Γατίδης, Ευσταθίου, Νατσιόπουλος, Νικήτας, Χήτας, Φλώρος. Αγωνίστηκαν και οι Καράμπελας, Κυβαρνάντες, Καπνίδης και Τσίτσιας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Αποστολόπουλος, Βαλεργιανός, Πετρόπουλος, Ρουγκάλας, Κοτσαρίδης, Κατσικογιάννης, Βασιλόγιαννης, Σκούρτης, Τσετσαντίδης, Νικλιτσιώτης. Αγωνίστηκαν και οι Κρητικός, Αριανούτσος, Γιαμαντάκης, Κουρντανούβλης και Σταματογιάννης.

Τον τελικό παρακολούθησαν αρκετοί εκπρόσωποι ομάδων της Σούπερ Λίγκας, ενώ τη νομαρχία Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε ο Διονύσης Ψωμιάδης. "Όλα αυτά τα παιδιά θα αποτελέσουν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και χάρισαν θέαμα σε όλους όσοι παρακολούθησαν τα παιχνίδια. Είδαμε καλές αναμετρήσεις και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες του Ολυμπιακού που κατέκτησαν τον τίτλο", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ψωμιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES