27 Δεκ 2009

Παρακολουθεί Νίνη η Τζένοα!

Την περίπτωση του Σωτήρη Νίνη εξετάζει η Τζένοα, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Όπως αναφέρει το «ilsole24ore.com», η ιταλική ομάδα παρακολουθεί τον διεθνή μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού και φαίνεται ότι είναι ένας εκ των τριών βασικών υποψηφίων στόχων.

«Ψάχνουμε για νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στο μέλλον θα κάνουν μεγάλα πράγματα», δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ενρίκο Πρεσιόζι.

Εκτός του 19χρονου παίκτη, στη μεταγραφική λίστα της ομάδας του Σωκράτη Παπασταθόπουλου βρίσκονται τα ονόματα του Εζεκίελ Ματίας Σελότο (της Τζεζένα) και του Φερνάντο Μενεγκάτσο (της Μπορντό).

Τον Σωτήρη Νίνη παρακολουθεί στενά η Τζένοα σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, το οποίο κάνει λόγο για το μεταγραφικό σχέδιο του προέδρου της ομάδα της Γένοβας, Ενρίκο Πρεσιόζι.

Επιμένουν για Βορονίν!

Για την απόκτηση του Αντρέι Βορονίν ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου. Οι «πράσινοι» έχουν διαψεύσει ότι ασχολούνται με την περίπτωση του Ουκρανού επιθετικού, όμως στο Νησί συνεχίζουν να γράφουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η Λίβερπουλ θέλει να παραχωρήσει τον Ράιαν Μπάμπελ, τον Αντρέι Βορονίν και τον Αντρέα Ντοσένα τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προκειμένου να εξασφαλίσει ρευστό.

Ο λόγος είναι ότι ο Ράφα Μπενίτεθ θέλει «ζεστό» χρήμα για να αποκτήσει τον επιθετικό της Γουέστ Χαμ, Κάρλτον Κόουλ, και τον μεσοεπιθετικό της Κρίσταλ Πάλας, Βίκτορ Μόσες.

* Στις προπονήσεις επιστρέφουν αύριο οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» θα αρχίσουν την προετοιμασία για τον αγώνα (Τετάρτη 06/01) με τον Εργοτέλη στο Ολυμπιακό Στάδιο.

* Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση μεταξύ του Νικόλα Πατέρα, του Κώστα Αντωνίου και του Νίκου Νιόπλια, οι οποίοι θα αποφασίσουν με ποιον ποδοσφαιριστή θα ενισχύσουν την αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού. Εν τω μεταξύ, στο «τριφύλλι» περιμένουν να έρθει κάποια πρόταση για τους Κλέιτον, Μάντζιο και Τζιόλη, που βρίσκονται στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών.

* Στη Σάντος θα συνεχίσει ο Ροντρίγκο Σόουζα την καριέρα του, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βραζιλιάνικού Τύπου. Το ενδιαφέρον για την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού, που αγωνίζεται στη Κορίνθιανς επιβεβαίωσε ο Ζούνιορ Ντοριβάλ (προπονητής της Σάντος) και ο Λουΐς Άλβαρο ντε Ολιβέιρο Ριμπέριο (πρόεδρος της ομάδας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES