27 Δεκ 2009

«Σφήνα» της Μπλάκμπερν για Μπεν Αρφά!

Πρόταση για τον δανεισμό του Χατέμ Μπεν Αρφά προτίθεται να καταθέσει η Μπλάκμπερν ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, η αγγλική ομάδα θέλει να πάρει ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού.

Επίσης, τα περισσότερα ρεπορτάζ τονίζουν ότι τη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί το Δ.Σ. των Μασσαλών ανάμεσα στη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου για το μέλλον του Γάλλου ποδοσφαιριστή. Ο προπονητής της ομάδας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, δεν φέρεται να έχει πρόβλημα να αποχωρήσει ο διεθνής άσος, ενώ ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Ζοσουά Ανιγκό, παρουσιάζεται αναποφάσιστος.

Εν τω μεταξύ, οι Γάλλοι κάνουν λόγο ότι η Μαρσέιγ αξιώνει περίπου 10 εκατ. ευρώ για την αποδέσμευση του Μπεν Αρφά και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο απέρριψε την προσφορά του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι ο μοναδικός που έχει κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του παίκτη.

Μάλιστα, ο Τύπος στη Γαλλία αναφέρει ότι «η ελληνική ομάδα δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη και μέσα στις επόμενες ημέρες θα βελτιώσει την πρότασή της».

Παράλληλα, στην Τουρκία συνεχίζουν να γράφουν ότι ο Ζίκο θέλει πολύ να συνεργαστεί εκ νέου με τον Ντέιβιντ, κάτι που είχε συμβεί από το πέρασμά του στη Φενερμπαχτσέ. Συγκεκριμένα, υποστηρίζουν ότι ο Βραζιλιάνος τεχνικός θέλει να φέρει τον 31 ετών μεσοεπιθετικό στον Ολυμπιακό, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν ισχύουν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Άγαλμα για τον Ζίκο

Ιδιαίτερες είναι αυτές οι ημέρες για τον Ζίκο. Χθες ο προπονητής του Ολυμπιακού βρέθηκε στο Μαρακανά, όπου έγιναν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του. Το άγαλμα παριστάνει τον τεχνικό των Πειραιωτών σε ένα βολ πλανέ, που φιλοτεχνήθηκε από τον Αμπελ Γκόμεζ.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ζω αυτή τη στιγμή μαζί με τα παιδιά μου και τον εγγονό μου. Το άγαλμα είναι πολύ ωραίο και μου θυμίζει το γκολ που είχα πετύχει με παρόμοιο τρόπο εναντίον της Νέας Ζηλανδίας (4-0) στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1982», δήλωσε ο Ζίκο, έχοντας αγκαλιά τον εγγονό του.

Μάλιστα, σήμερα θα διεξαχθεί παιχνίδι προς τιμήν του και θα συμμετάσχει ο Αντριάνο, ο οποίος φημολογούταν ότι ήθελε να αποκτήσει ο Ολυμπιακός.

Δείτε το σχετικό βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES