1 Νοε 2009

ΠΑΟ: Ετοιμάζει Γκάμπριελ αντί Γιούρκα

Τη νίκη με την οποία θα επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague, ύστερα από τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου, θέλει απόψε (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Χενκ Τεν Κάτε προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τον Γκάμπριελ (ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε) στο δεξί άκρο της άμυνας, παρότι ο Σεϊταρίδης (έκανε το ντεμπούτο του στο ματς με τον Εορδαϊκό) αισθάνεται ότι μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις στην ενδεκάδα, ο Ολλανδός τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα (ίσως και τον Γκαλίνοβιτς) και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Γκάμπριελ (ή Σεϊταρίδη), Βύντρα, Μπιάρσμιρ και Δάρλα. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Κατσουράνης και Καραγκούνης, έχοντας στα πλάγια τον Σαλπιγγίδη (δεξιά) και τον Λέτο (αριστερά). Πιο μπροστά θα παίξει ο Νίνης (θα έχει ελεύθερο ρόλο) και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σισέ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ρουκάβινα, Καντέ, Σαριέγκι, Σιμάο και Πετρόπουλος. Εκτός έμειναν οι Σπυρόπουλος (λόγω της γνωστής συμφωνίας με τον Πανιώνιο), Χριστοδουλόπουλος, Μάντζιος, Τζιόλης, Κλέιτον (οι οποίοι δεν υπολογίζονται), Καρνέζης (τρίτος γκολκίπερ), Μαχλέλης και οι τραυματίες Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μαρίνος.

Να σημειωθεί ότι ο Νικόλας Πατέρας έδωσε το «παρών» στη χθεσινή προπόνηση, χωρίς να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού παρακολούθησε όλο το πρόγραμμα, αλλά προτίμησε να μην πει κάτι στους παίκτες, οι οποίοι γνωρίζουν ότι τι πρέπει να κάνουν για να φτάσει η ομάδα στους στόχους της. Μετά το τέλος του διπλού, ο κ. Πατέρας συνομίλησε με τον Τεν Κάτε και τον κ. Αντωνίου.

* Στο «στόχαστρο» μίας αγγλικής και μίας γαλλικής ομάδας βρίσκεται ο Βαγγέλης Μάντζιος, εκτός της Κιέβο Βερόνα που ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει. Οι Ιταλοί φέρονται διατεθειμένοι να καταθέσουν πρόταση, προκειμένου να τον εντάξουν τον Ιανουάριο στο δυναμικό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES